Az emberek általában nem a haláltól félnek, hanem, hogy mi jön utána. Mint pl. a dokinál. Nem az orvostól félsz, hanem a beavatkozástól/diagnózistól...
Válaszom kérdésedre, nem félek.
Mennék már el innen szívesen.
"a reinkarnációban hisz valaki?"
Én hiszek.
Éppen ezért a végrendeletemben, minden vagyonomat majd saját magamra hagyom, hogy ha újjá születek, akkor ne kelljen megint mindent a nulláról kezdenem.
:)
"Éppen ezért a végrendeletemben, minden vagyonomat majd saját magamra hagyom, hogy ha újjá születek, akkor ne kelljen megint mindent a nulláról kezdenem."
:D Na igen, de honnan tudhatnák,hogy melyik vagy te, vagyhogy egyáltalán visszaszületsz -e még?:) Mert mi van,ha valaki beállít, aki ismer rólad sztorikat; és magára bizonyítja, hogy ő vagy te; ő volt az az ember; és mire te visszaszületnél, a vagyonod már sehol; vagy a vagyonod ott lenne, de mivel nem emlékszel semmire, nem tudnád bizonyítani, te voltál az; de ha meg mondjuk ez az utolsó inkarnációd például tegyük fel, akkor már nem érdekelne, milyen tárgyakat hagysz hátra; meg ilyesmi, mert ott már nem érdekli az embert az anyagi világ, ahol mindenért küszködni kell.
De szóval amúgy én (is ) hiszek a reinkarnációban; szerintem létezik. De amúgy nem tudod magadra íratni a cuccaid. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!