Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Féltek a haláltól?

Féltek a haláltól?

Figyelt kérdés

2021. máj. 2. 14:05
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
79%
Én ugyanúgy vagyok, mint 5ös. Félek, lehet, hogy ott leszek egyedül egy kórházban, a vírus miatt senki nem jöhet majd be hozzám, napokig fogok szenvedni.. na jó nem is folytatom, mert a végén ezt fogom bevonzani.. szóval félek ez a lényeg, nem a haláltól, hanem előtte a szenvedéstől.
2021. máj. 2. 14:39
 12/51 anonim ***** válasza:
76%

Nem félek. Egyedül azt nem tudom elfogadni hogy nem találkozhatunk a szeretteinkkel, számunkra fontos emberekkel többé.

Ezt leszámítva arról sincs semmi biztosíték, hogy egy helyre kerülök azokkal, akiket szeretek.

Vagy hogy kerülünk egyáltalán valahova, vagy ugyanabba az állapotba ragad a lelkünk ahogy meghaltunk és éltünk.

Pl belső fájdalom és egyéb lelki gondok.

2021. máj. 2. 14:39
 13/51 anonim ***** válasza:
95%

Értelmetlen félni tőle. Úgyis elkerülhetetlen, minek töltené az ember rettegésben az egész életét.

Ha nincs utána semmi, akkor nem fogsz rá emlékezni, felesleges félni. Ha van utána élet a túlvilágon, akkor nem halt meg a lelked, megint csak felesleges félni.

Emlékszel, milyen félelmetes volt 1759-ben? Nem. Ennyi.

18 éves koromban volt egy időszak, amikor állandóan eszembe jutott, hogy meg fogok halni, és rettegés fogott el. Aztán megnéztem a Padlás c. musicalt a Vígszínházban, attól teljesen elmúlt a félelmem. Ajánlom mindenkinek, aki fél! (ha még műsoron van)

2021. máj. 2. 14:42
 14/51 anonim ***** válasza:
80%
A haláltól nem csak a haldoklástól. A hirtelen, gyors halál nem félelmetes, hiszen nem tudod, hogy jön, nem is érzed, vége van, mielőtt felfognád, mi történik. Viszont a lassú, fájdalmas haldoklás, amikor már tudod, hogy semmi esélyed nincs, az rohadt félelmetes lehet.
2021. máj. 2. 14:57
 15/51 A kérdező kommentje:
a reinkarnációban hisz valaki?
2021. máj. 2. 15:28
 16/51 anonim ***** válasza:
86%
Én nem. Nem láttam még semmi elfogatható bizonyítékot ami alátámasztaná a dolgot.
2021. máj. 2. 15:36
 17/51 anonim ***** válasza:
71%
Én hiszek.
2021. máj. 2. 15:40
 18/51 A kérdező kommentje:
2021. máj. 2. 15:46
 19/51 anonim ***** válasza:
70%
Természetesen ezek nem meggyőző érvek. Vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy csak azokat győzik meg, akik szeretnék hogy meggyőzzék őket.
2021. máj. 2. 15:54
 20/51 anonim ***** válasza:
70%

Ez a link semmire nem bizonyíték, sok miliardan vagyunk a földön sokszor születnek nagyon hasonló emberek. Ez csak genetika.

A képen látható emberek a szüleiktől örökölték a kinézetük azok pedig a nagyszülőktől és igy tovább.

Most gondolj bele a lelked nem hordoz genetikai elemeket ha meg lenne is reinkarnació más szülő gyereként születnél újjá tőlük örökölnéd a külsőd a nevelésed alapozná meg az egód ezen gondolkozz el. Igazából a mostani egódhoz köze nem sok lenne ha bárhol újjá is születetsz.

A kérdésre válaszolva nem félek a haláltól egyszer az élet is véget ér szerintem nincs utána semmi de mindegy is mivel akkor már nem lesz öntudatom.

2021. máj. 2. 15:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!