Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak? Elmenjek...

Mit csináljak? Elmenjek holnap anyák napján?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel úgy beszéltem meg, hogy holnap fogok vele találkozni. Egy héten csak max. 2x szoktunk találkozni. Viszont mikor ezt elmondtam anyámnak, berágott, hogy anyák napján ennyire nem tisztelem őt meg, hogy otthon legyek vele és a családdal. Úgyhogy húzzak is a fenébe, és ne is köszöntsem fel anyák napján. Ő elég konzervatív, és nagyon komolyan vesz minden ünnepet.

Mit csináljak? Nagyon szeretném látni a barátnőmet, és ha holnap nem megyek, akkor nem tudom mikor látom megint. Viszont anyámat is megértem, mert az anyák napja azért csak róla szól, és tényleg segít mindenben. 23/F

(Kolis voltam, de azok bezártak, azóta itthon élek sajnos, semmi magánéletem nincs.)

2021. máj. 1. 21:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem ki bírható, hogy a barátnőddel most nem találkozol. Egy anyát nem tud senki hekyetsiteni az életedben! Addig örülj még a kezébe adhatod a virágot! Minden anya megérdemli, hogy ez a nap róluk szóljon!! Legalább ez az egy nap! Nyilván ha nem megoldható hogy egészségnapot tölts vele az érthető,de ha csak a barátnőddel találkoznal akkor szerintem már tudod te is mi a helyes döntés!!🤗
2021. máj. 1. 22:10
 12/14 anonim ***** válasza:
25%
Bocsánat egész napot*
2021. máj. 1. 22:11
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
És miért nem megy hozzátok a barátnőd és vagytok együtt mind?
2021. máj. 1. 23:13
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor a bnodet hovd magatokhoz.

Maskor meg elore ird be magadnak a naptarba,h anyak napja van.

2021. máj. 2. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!