Mit csináljak a barátnőmmel hogy elmenjen orvoshoz végre?
Figyelt kérdés
Ma 2.napja hogy nagyon köhög éjszaka alig kapott levegőt úgy köhögött. Nem is aludt azt mondta. Cigizni szokott egy nap kb 5-6 szál. Mondtam neki menjünk orvoshoz ő nem akar majd elmulik magától de szerintem egyre rosszabb neki.2021. jan. 1. 13:37
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy koronás, lehet, hogy influenzás, ezt orvos tudja eldönteni, ha kér tesztet.
Felnőtt embert erővel nem tudsz orvoshoz rángatni. Mit mond, miért nem megy? Fél a karanténtól, hogy kirúgják, vagy más oka van?
Az fix, hogy a cigi most nem segít. Ha le tudja tenni pár napig, az sokat segít a szervezetének.
Kakukkfű tea, hagymatea, nyers, apróra vöröshagymával is tud inhalálni, ezek mind bevált módszerek vírusos légúti betegségek esetén. Sok pihenés, pár nap után kutya baja.
2/3 anonim válasza:
Nekem tavaly volt ilyenem életemben először, megfázás után kezdődött és nagy valószínűséggel bronchitis volt az oka. Szintén olyan köhögéseim voltak hogy alig kaptam levegőt, és hirtelen tört rám, alig birtam abbahagyni. Nen vészes dolog, de érdemes orvosságot nézni rá, akár természetes dolgot is mert én nem tettem és hónapokig húztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!