Miért csinálja ezt? Elmenjek a bulira ezek után?
Szóval ugyanarra a szakra járunk. Van neki egy barátnője akit én nagyon nem bírok. Ez a csaj mondott neki egy fontos infót a tárgyfelvétellel kapcsolatban. Ezt az infót viszont a badátnőm nekem nem adta tovább. Ezzel csak az a gond hogy ez egy nagyon fontoa dolog lett volna és ha nem akarok egy tárggyal csúszni akkor járkálhatok a tanulmányi osztályra hogy meg tudjuk oldani valahogy.
Nagyon kiakadtam amikor ez kiderült úgy érzem elárult a barátnőm. Ő csak annyi mondott hogy azt hitte tudok erről a dologról azért nem szólt. És még ő van rám besértődve. Szerintetek mit csináljak? Nagyon szarul esett.
Ja és holnap lenne ilyen baráti összejövetel amin ez a "jó" barátnőm is ott lesz de semmi kedvem vele találkozni mert haragszom rá, szerintem jogosan. Akkor most arra se menjek el? Az a baj csak 10-en leszünk és az én meg az ő szülinapját ünnepeljük. Ezek után még adjak neki ajándékot is meg minden??? Semmi kedvem tettetni azt hogy nincs bajom vele és azzal amit tett.
Nincs benne a pakliban, hogy simán elfelejtette?
Magamból indulok ki, hiszen a rövidtávú memóriám pocsék, most már mindent egy táblán vezetek, hogy el ne felejtsem.
Rengeteg kommunikációs csatorna van, a párod is küldhetett volna SMSt, emailt, postagalambot, facen rádirhatott volna...
Szerintem simán kérdezd meg a lányt, hogy ez mégis mi volt.
Nem kell rögtön a legrosszabbat feltételezni, de vond le a tanulságot: kérdezz!
Mit személyeskedsz? Mondhatsz akármit, akkor se hiszem el, hogy 2016-ban kizárólag szájhagyomány útján terjednek az olyan fontos infók, amik miatt a TO-ra kell járkálni.
De ha ilyen stílusban kommunikálsz a barátnőddel is, inkább annak örülj, hogy nem ő fújta le a szülinapi zsúrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!