Elmenjek ottalvós bulira?
16 évesek vagytok valószínű már mindenkinek megvan.Nem hinném,hogy ez probléma,legalábbis ennek nem kéne annak lennie.Szerintem észre se vennék,hogy megvan neked.Pizsamában legyél(szóval nádrágosba) ne pedig hálóingbe és akkor nem is látszódik a betét ha ez lenne a problémád.
De ha meghívott az a lány akkor szeretné,hogy ott legyél,majd ki bontakozol,az ilyenek jók arra,hogy jobban nyíltabbá váljál.
Nekem is osztálytársam csinált annó egy házi bulit meghívott 5-6 oszt.társat a többiek idegenek voltak számomra(összesen 15-en lehettünk) és hát én is eléggé vissza húzódó voltam.De a bulik segítettek nyitottabbá válni.Azután hívtak mindig bulizni mindegyikre elmentem vhol csak 1-2 embert ismertem a többieket nem. 1-2 feles után meg még könnyebb a barátkozás :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!