Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elmenjek hozzájuk vagy ne?

Elmenjek hozzájuk vagy ne?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy egy osztálytársam meghívott pár lányt a suliból(köztük engem is) ottaludni náluk, viszont a legjobb barátnőmet bem hívta, aki szintén velünk jár. Bajuk nincs egymással, egyszerűen őt nem hívta meg, de én nem tudom, elmenjek-e. Nekem se esne jól, ha úgymond "kirekesztenének" az osztály lányai, és gondolkoztam, hogy inkább vele leszek, és kihagyom ezt a kis ottalvást, mégiscsak a legjobb barátnőm. Viszont nagyon szívesen elmennék, és örülök, hogy engem meghívtak... Szerintetek? Mindenkit felpontozok!:)
2013. aug. 15. 14:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg a barátnőddel, hogy szeretnél elmenni, de nem akarod hogy rosszul érezze magát emiatt. Ha igazán a barátod akkor meg fogja érteni. :)
2013. aug. 15. 14:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez volt velem nemrég. Én a legjobb barátomat választottam. Később kiderült, hogy őt utálják és ezért nem hívták. Ez neki nagyon roszúl esett, de próbáltam tartani benne a lelket. Aztán elkezdtek engem is utálni mert megvédtem az utálatos személyt. A "legjobb barátom" pedig visszanyalta magát és most közösen gyűlölnek engem. Benne nagyot csalódtam, de nem bánom hogy úgy döntöttem.
2013. aug. 15. 14:21
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem szeretném, hogy tudjon róla, mert tudom, hogy akkor szomorú lenne, hogy őt nem kérdezte senki. Szóval valahogy úgy kéne, hogy az egészről ne is tudjon semmit. :)
2013. aug. 15. 14:22
 4/11 A kérdező kommentje:
Utolsó: ez érdekes, de az én barátnőmet nem hiszem, hogy utálják, lehet, hogy szimplán több személyt nem engednek neki, és pont ő maradt ki, mert még van pár lány az osztályban, aki nem jön, de őket tényleg nem bírják. De a suliba szerjntem senkinek sincs nagy baja vele...
2013. aug. 15. 14:26
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Na, akkor jövök egy harmadik megoldással. :)

Attól még, hogy van legjobb barátnőd, az nem azt jelenti, hogy más barátnőd, ismerősöd nem lehet. Lehetnek rajta kívül "sima" barátaid is. Legyen széles a baráti/ismeretségi köröd, ez csak a javadra válik. Az a barátnőd magánügye (sorsa), hogy ő mennyire illik bele mások elképzeléseibe. Ennek a megléte ne akadályozzon téged abban, hogy te kivel és hogyan építed a kapcsolataidat. Ha tényleg annyira jó barátnőd, akkor meg fogja érteni, hogy el szeretnél menni. Az év 364 napján vele lehetsz, most 1 estét töltenél nélküle. Ebből semmi baj nem lehet. Nem kell választanod közte és a többiek között. Legfeljebb annyiban, hogy adott estédet éppen kivel töltsd. Egy estét kibír nélküled a barátnőd.

2013. aug. 15. 14:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg ne hazudjál a barátnődnek, ha tényleg a legjobb. Mondd el neki, hogy meghívtak és kíváncsiságból elmész. Milyen barát az, aki korlátozna a vágyaidban? Az is korlátozás, ha lelkiismeretfurdalást okoz neked a szomorúságával.
2013. aug. 15. 14:29
 7/11 A kérdező kommentje:
És ha szimplán nem szólok neki erről, és elmegyek? Akkor ő sem bántódik meg, és nekem is jó. És ezzel nem is hazudok, maximum kegyes "hazugság"...Ajj...
2013. aug. 15. 14:33
 8/11 anonim válasza:
szerintem az a legrosszab ha nem szólsz neki..előbb utóbb úgy is megtudja,ha nem az interneten keresztül(mostanába divat kiírni hogy hol vagy+képeket tölteni)akkor más úton,és akkor tényleg rosszul esne neki..Én is azt mondom hogy menj el,ha igazi barátod meg fogja érteni..
2013. aug. 15. 14:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha a legjobb barátnőd nem tudhat róla, akkor kérdezd meg az osztálytársadat, hogy miért nem hívta meg őt? Lehet, hogy nem volt szándékos. Amúgy én biztosan a legjobb barátnőmmel maradnék, nekem többet érne bármilyen ottalvásnál. :)
2013. aug. 15. 14:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem se hallgasd el előle, mert biztos, hogy meg fogja tudni, és csak rosszul esik neki, hogy nem szóltál. Bár én nem mennék el, nekem a legjobb barátnőm fontosabb, mint hogy sokan kedveljenek, de meg tudom érteni, ha te szeretnél menni.
2013. aug. 15. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!