Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők, ha egy srácot vernének...

Nők, ha egy srácot vernének az utcán valahogy megpróbálnátok segíteni vagy legalább rendőrt hívni?

Figyelt kérdés
Vagy bármi tenni? Lehet hülye kérdés de érdekel. Tegyük fel semmi rosszat nem tett a srác csak bele kötöttek és verik. Mondjuk buszmegállóban.

2021. ápr. 30. 19:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

10, mint kiderült, ő is megérte a pénzét...

De persze, a végén még hozzuk ki belőle azt, hogy én tehetek az egészről :D Micsoda szemétláda vagyok amiért gyenge nőként nem szívesen keveredek ilyen alvilági ügyekbe.

Elég érdekesnek tartom ezt a kóstolgatást.

2021. máj. 1. 07:52
 12/13 anonim ***** válasza:
12%

11!

Szó sincs erről, megtetted amit tudtál. Csak kicsit érdekesen jött ki, hogy még neked áll feljebb hogy tanuskodnod kellett menni, miközben ezzel segítettél annak az embernek.

2021. máj. 1. 10:08
 13/13 anonim ***** válasza:
79%

12, igen, még nekem áll feljebb hogy tiniként fenyegettek és sokáig nem mertem utcára lépni.

Neked viszont nem értem miért áll feljebb. Szóltam a rendőröknek, nem sétáltam el az eset mellett mint sokan mások. De ezek után valószínűleg én is elsétálnék, mert nem elég hogy nekem lettek tőle pánikrohamaim, de még itt is ezt kapom hogy én vagyok a szar.

Lépjünk tovább, ítélkezz valaki más felett.

2021. máj. 1. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!