Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők, ha egy srácot vernének...

Nők, ha egy srácot vernének az utcán valahogy megpróbálnátok segíteni vagy legalább rendőrt hívni?

Figyelt kérdés
Vagy bármi tenni? Lehet hülye kérdés de érdekel. Tegyük fel semmi rosszat nem tett a srác csak bele kötöttek és verik. Mondjuk buszmegállóban.

2021. ápr. 30. 19:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Rendőrt hívnék, közben pedig óvatosan videóznám az esetet, hogyha esetleg befejezik mire kiér a rendőr akkor legyen róla bizonyítékom. Beleavatkozni nem próbálnék, tudom, hogy nem tudnék segíteni.
2021. ápr. 30. 19:41
 2/13 anonim ***** válasza:
27%
Nem. Mivel valószínűleg nem tudnék segíteni, és mire kiérnének a rendőrök, már nyomuk sem lenne. A bántalmazónak a tisztje feljelentést tenni a történtek után, nem nekem kívülállóként.
2021. ápr. 30. 19:43
 3/13 anonim ***** válasza:
26%
*bántalmazott
2021. ápr. 30. 19:44
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Segítségnyújtás mindenkinek jár, egyből telefon lenne az első.
2021. ápr. 30. 19:44
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Az már más tál tészta, ha ismerem az illetőt. Suliban volt rá példa hogy 9-es unokatestvéremet szekálták, és rúgdosták szüneten, én végzős voltam. Helyben beleálltam, leállítottam és leteremtettem őket. Azután folyamatosan beszélgettem vele, hogy fordult-e még élő, mert ha igen, én akár az igazgatóhoz is elmegyek az üggyel, nem csak osztályfőnökükhöz. Ennyit tudtam tenni érte.
2021. ápr. 30. 19:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szemem előtt kötnének bele és esnének neki akkor arrébb mennék hogy ne legyek feltűnő és hívnák rendőrt. Ha már balhé lenne mire odaérek akkor nem tudom mit csinálnék mert lehet egy banda az egész és csak összekaptak. Én levideózni se merném mert még annyi esélyem se lenne ha rajtakapnának mint egy srácnak
2021. ápr. 30. 20:08
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én láttam egyszer verekedést, jelentettem is, az lett a "jutalmam" hogy ott helyben felvették az én adataimat is, majd jött a levél hogy mennem kell tanúskodni.
2021. ápr. 30. 20:44
 8/13 anonim ***** válasza:
72%

7!

És te ezt rossz dolognak éled meg? A segítségeddel talán sikerült elfogni a bántalmazókat.

2021. ápr. 30. 21:40
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

8, hát nem volt kellemes találkozni velük a rendőrség folyosóján...

Nem kellett őket elfogni egyébként, annyi történt hogy az ő adataikat is felvették ott helyben, és őket is behívták.

2021. máj. 1. 00:24
 10/13 anonim ***** válasza:
41%

9!

Gondolom az illetőnek sem volt kellemes, mikor épp verték....

2021. máj. 1. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!