Ha választanotok kéne, inkább az Őskorban vagy a Középkorban élnétek? Miért?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 25. 00:07
11/30 anonim válasza:
10, Aha, aztán elkapnának, és felvágnák a hasadat, és élve kitépnék a beleidet, aztán kerékre kötöznének, és kalapáccsal összetörnék mindened.
12/30 anonim válasza:
Egyikben sem. Nem szeretnék gyereket, szóval nem akarnék olyan korban élni, amelyben nincs fogamzásgátlás.
13/30 anonim válasza:
12, a középkorban szerzetes vagy apáca lehetnél, és meg van oldva. Abban a korban amúgy is ez volt a legbiztonságosabb szakma, keveset kellett dolgozni (kevesebbet, mint egy parasztnak), és a háborúkban is kímélték a kolostorok lakóit. Legalábbis jobbára. És a barátok egész nap piáltak.
14/30 anonim válasza:
12-es, az őskorban is megoldódna, mert a legerősebb ősember töcskölte az összes nőt, a többi legfeljebb egy -egy kósza numerát kapott a bokorban.
15/30 anonim válasza:
#13 azért az apáca/szerzetes életmód nem feltétlen úgy ment, hogy „jöttem, mert nincs kedvem dolgozni”, a kolostorba be se vették az embert jelentősebb adomány nélkül, mert valamiből el kellett tartani őket.
#14 ez hülyeség, az emberi társadalmat nem a csimpánzok mintájára kell elképzelni. Primitív törzsek tanulmányozása alapján feltételezhető, hogy monogám, de nem élethosszig tartó kapcsolatok voltak a jellemzőek.
16/30 anonim válasza:
Az őskorhoz testileg gyenge vagyok, és nem mondanék le az intellektuális lehetőségekről, a művészerekről, a tudományról.
A középkorban meg rövid úton megégettek volna boszorkányságért a lázadó természetem és az ateizmusom miatt.
17/30 anonim válasza:
Fura, hogy az ókort nem lehet választani, pedig az a kedvencem. 😃 Viszont így a kettő közül az őskorban élnék szívesebben, kevésbé bonyolult volta miatt.
18/30 anonim válasza:
Mivel szeplős vagyok és még ateista is, a középkorban biztos kivégeznének boszorkányságért, ezért kizárásos alapon marad az őskor.
19/30 anonim válasza:
Őskor. Akkor még keveset tudott az ember.
20/30 anonim válasza:
Ha ez a kettő van akkor inkább őskor. Nem akarom hogy kínozzanak, vagy valami csodajárványt elkapjak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!