Ha választanotok kéne, inkább az Őskorban vagy a Középkorban élnétek? Miért?
Egyik se.
Az őskorban kábé nulla lenne a túlélési esélyem az én elkényelmesedett, modern korszakban élő, civilizált s*ggemnek.
A középkorban pedig a fene akarja megkockáztatni, hogy valami ürüggyel brutál mód megkínozhassanak, vagy elkapjak a rengeteg lassúhalálos járvány közül egyet, hogy aztán hosszú szenvedések után beledögöljek.
Jelenleg a sötét középkorban élünk, semmi demokrácia, korlátozott a szólásszabadság, sztrájk betiltva, nem gondolkodhatsz, nem lehet véleményed,
nem szabad kreatívnak, ötletesnek lenned, se több szempontból megvizsgálnod a dolgokat, mert az elmeprogramozott tanárok és orvosok rosszabb jegyet adnak az iskolában, egyetemen,
és jelenleg sertésinfluenza halálos vész van.
Ja nem, arról már kiderült, hogy kamu, annak idején.
Középkor, de csak azért, mert akkor már fejlettebb volt az emberiség. Bár az is igaz, hogy akkor kivégzések meg betegségek is voltak szép számmal, de már nagyobb volt a várható élettartam az őskorhoz képest.
Ettől függetlenül sokkal jobb, hogy most élek, de legkorábban csak a 19. századtól éltem volna szívesen.
Középkor, olyan lennék mint Robin Hood, szétlopnám a gazdagokat (persze csak azokat akik a szegényektől veszik el a megélhetést) és valami rablótanyát alapítanék ami egy középkori harcosok klubjára hasonlítana. A szerzett vagyont pedig úgy osztanám szét hogy a nép ne tudja hogy ki volt az.
Még esetleg lovag lennék, vagy Japánban bármilyen lakos, netán szamuráj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!