Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit kéne választanom?

Mit kéne választanom?

Figyelt kérdés
Mindig mondják, hogy tanuljunk mások hibáiból és hallgassunk a szüleink javaslataira, de közben ott van a másik oldal is, ami azt súgja, hogy a szívemre, a saját eszemre és megérzéseimre hallgassak, hisz én ismerem magamat a világon a legjobban, én tudom a legjobban, mi jó nekem. De mi a teendő, ha döntésképtelen az ember? Ha mindkét oldalt ugyanannyira jónak érzi, 50-50%-ban.. Honnan tudhatnám, hogy az álmom tényleg megvalósul, ha kitartok mellette? S honnan tudhatnám, hogy a jövőm szempontjából sokkal jobb lesz, ha lemondok róla? Mégis honnan?

2021. jan. 29. 22:35
 1/6 anonim válasza:
100%

A szívedre hallgass. Nagyon egyszerű, gondold át a szüleid véleményét, és a saját akaratod. Ez azért kell, mert ők is azt akarják, hogy boldog légy.

És az ami fontos, hogy lehet van egy célod, amit te is tudsz, hogy nincs rá sok esély, rá áldozol egy bizonyos dolgot ami később virágozna csak ki igazán. Ne hagyd veszni a boldogságod a köd végett ami elvakít a lehetőségek tárházában. Gondold át mire van leginkább esélyed, és mi van meg az életedben és mi nincs.

Élj, dolgozz, légy boldog, legyen párod, barátaid és mindig csináld azokat a dolgokat, amiket szeretsz.

2021. jan. 29. 22:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem tudhatod, hogy megvalósul-e az álmod. De ha nem küzdesz érte, akkor magától nem fog.

Azt a kérdést tedd inkább fel, hogy kinek az életét szeretnéd élni? Azt, amire vágysz, vagy pedig azt, amire mások vágynak, hogy éld?

2021. jan. 29. 23:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy csak az egyikre van lehetőségem. Viszont a probléma ott kezdődik, hogy mindkettő lehetőséget ugyanolyan jónak látom. De sajnos az anyagiak csak az egyiket engedik.
2021. jan. 29. 23:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Vagyis pénz hiányában egyszerre nem tudom mindkettőt választani..
2021. jan. 29. 23:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Mindenképpen most kell döntened?

Semmilyen formában nem tudod megvalósítani legalább részben egyiket a másik mellett?

2021. jan. 29. 23:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Még most a karantén alatt kell döntenem. Sajnos nem, csak az egyiket tudom választani. És azért nehéz döntés, mert az egyik fizikailag van rám jó hatással, tehát testileg, ezáltal egészségileg is épít, a másik pedig szellemileg fejlesztene nagyon szépen.
2021. jan. 30. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!