Leírnátok nekem a kedvenc idézeteteket?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 24. 19:35
11/32 anonim válasza:
Szemet szemért, és a világ megvakul.
13/32 anonim válasza:
A legtöbben nem képesek szabadulni az illúziótól, hogy az életnek attól függetlenül is van értelme, amit az emberek beleálmodnak.
/ Howard Phillips Lovecraft /
A sör a kretének itala. Én alkoholt iszom, tisztán és abból is a legjobbat.
/ Amerikai Pite /
Csiribiri-Csiribiri jó Isten, nem csak lóf*sz, ló sincsen.
/ Magyar mondás /
A semmi az nem van, hanem nincs. Mert hogyha a semmi van, az pont hogy nincs semmi. Na de meg ha a semmi nincs, az meg már valami. Az meg már nem semmi.
/ Besenyő István /
14/32 anonim válasza:
"Was I God? No. Because God didn't win the war. We did."
/The imitation game, Alan Turing/
15/32 anonim válasza:
Ne ne angolul írjátok már... Honnan tudnák angolul?
16/32 anonim válasza:
15ös, pontosan ezért pontozgatjuk le és jelentjük őket.
17/32 anonim válasza:
Nem értem most mi a baj ha angolul írják, oké hogy nem tudsz angolul de attól még minek lepontozni meg jelentgetni?
18/32 anonim válasza:
Tudok angolul, de más lehet nem. Ez egy magyar oldal, és nem olyan nagy kunszt lefordítani. Ha más megtette, ők is tudják.
Plusz troll is vagyok.
19/32 anonim válasza:
De hát idézni pontosan kell. Idéznék én más nyelven is, de ha egyszer angolul mondta?
20/32 anonim válasza:
Illik tudni angolul. És nem neked, hanem a kérdezőnek mennek a válaszok. Az idézet pedig idézet, úgy kell írni, ahogy mondva lett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!