Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehetnék terhelhetőbb?

Hogyan lehetnék terhelhetőbb?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Problémának számít-e, vagy sem, nem vagyok terhelhető. A kötelességeimet mindig is elvégeztem, ilyen problémáim sosem voltak, szóval ez nem megy a tanulás rovásására, csak én többet szeretnék. Például, a legutóbbi szombaton is reggel nyolctól egészen délután kettőig folyamatosan tanultam, egyedül reggelit készíteni álltam meg egy tíz percre. És lett volna még utána is mit tanulni, de egyszerűen nem voltam képes nekiállni. Valahányszor arra gondoltam, hogy folytatni kéne, ideges lettem és dühös, egyszerűen képtelen voltam rávenni magam, de közben ott volt bennem az is, hogy vasárnap se pihenhetek, mert ott is kell tanulni és így tovább minden álló nap. Mindig felkészülök mindenre, ahogy mondtam, szóval ezzel nincs baj, csak szeretnék még többet csinálni, mert azt látom, hogy mások képesek erre, csak én nem tudom, mit tegyek, hogy ne legyen ennyire igényem a pihenésre. Egyszerűen utálom ezt magamban, segíthet szerintetek idővel, ha még inkább terhelem magam? Van valami ötletetek?

2021. ápr. 23. 17:26
 1/2 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy jelenleg csak olyasmit kell tanulnom szinte, ami nem érdekel, nem ebbe az irányba szeretnék továbbtanulni. Szóval, gondolom ez is benne van, de még így is változtatni akarok rajta. :(
2021. ápr. 23. 17:43
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy sokan képesek rá. Az emberi idegrendszernek kell a pihenés. Ezt el kell fogadni.
2021. ápr. 23. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!