Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit jelenthet a munkaleírásnál...

Mit jelenthet a munkaleírásnál, hogy "terhelhetőség"?

Figyelt kérdés

pl. a csomagolói munkánál az, hogy "nagy teherbírás" vagy "nagy munkabírás", "nagy stressztűrő" képesség? "terhelhetőség"

olyat jelenthet, hogy lehet, hogy alázgatnak és azt kell elviselni, vagy ezt soha nem vállalják ilyen nyíltan?

2014. márc. 14. 11:35
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Szinte biztos hogy azt értik alatta. Meg azt hogy a nyugati bér ötödéért elvégzed a nyugati munka többszörösét. És ezt jól tűröd. Mert a magyarok szerint az a sikeres vállalkozás alapja hogy másokból ki tud nagyobb hülyét csinálni.
2014. márc. 14. 11:37
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Jaja, amit az első mond, meg hogy lesz egy rahedli túlórád is.
2014. márc. 14. 12:39
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Nem alázni fognak, hanem például a csomagolói munka monoton és rohadt nehéz, dobozokat kell fel-le pakolni, de nincs benne semmi izgalom, tehát fizikailag nagyon fárasztó, de idegileg is "gyilkos" dolog egész nap, minden nap ugyanazt, ugyanúgy, miközben még a karod-vállad-derekad is majd' leszakad, plusz fáj a lábad az álldogálás miatt. A munkatársaid esetleges modora meg a túlórák és az alacsony bér nem számít bele ebbe a "terhelhetòségbe". Csináltam diákmelósként ilyesmit és egyfolytában jöttek-mentek az emberek, sokan nem bírtak még egy napot sem végigcsinálni, tényleg nehéz, erre próbálnak utalni.
2014. márc. 14. 12:51
 4/7 anonim ***** válasza:

"nagy stressztűrő képesség"

Ha meg netán az is stresszt okoz hogy a tőkés és a főnökök életükben nem tettek produktívat a társadalomért, mégis luxuskocsival járnak és a jövedelmük a tiédnek többszöröse...

Természetesen megalázásokra is számíthatsz. Például a főnök vagy a tőkés idővel simán a képedbe vágja hogy neki csak kettes érettségije van vagy netán még az sincs. Vagy vásárolt nyelvvizsgája. Vagy az derül ki hogy a munkatársaid is minimálbéren vannak bejelentve, a kiegészítést meg adózatlanul kapják, te meg csak minimálbért kapsz, nem ritkán a több munkáért. Ez Magyarország!

2014. márc. 14. 13:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Terhelhetőség: lehetőleg 2-3 ember munkáját végezd el egy személyben, mégpedig igen gyorsan és pontosan. Ja és egy fizetésért!

Stressztűrő képesség: nyugodt arccal vedd tudomásul, ha éppen egy 8 osztályt sem végzett kisfőnök, vagy hasonló kaliberű kollégád ordibál veled.

Nagyjából ezt jelentik.

2014. márc. 15. 00:18
 6/7 anonim ***** válasza:

sok meló, sok túlóra mindezt mosolyogva, és úgy hogy a munkaidő végén szólnak hogy maradjá' má benn még egy fél műszakot mert a Béla másnapos és nem tud bejönni.

az alázás etikátlan, és én eddig nem találkoztam vele munkahelyen, viszont néha kaptam olyan feladatokat, hogy nekem égett a bőr a képemen hogy ilyet hogy kérhetnek.

2014. márc. 15. 16:50
 7/7 A kérdező kommentje:
férfiakat kevésbé alázgatnak sőt legtöbbször egyáltalán nem , csak ha olyan kis esetlen
2014. márc. 15. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!