Milyen gyakran szoktál sírni? Van ami miatt, egy ideje rendszeresen sírsz, vagy volt ilyen?
Ez eléggé változó. Régen kb. soha nem tettem, de mióta izomból pofánvert az élet (közeli szeretteim egymás utáni halála, megtudtam, hogy a fater nem szeret és soha nem is szeretett, stb.) és romlott a depresszióm is, azóta működésbe lépett ez a 'funkcióm' és időnként rámtör. Ez azt takarja, hogy néhány havonta biztos, az viszont változó, hogy amikor jön egy ilyen mélypont, azalatt hányszor történik meg; abban a hónapban csak egyszer, vagy többször. Arra vigyázok, hogy senki ne lássa és meg se tudja.
Igen, április második felét és teljes májust szokatlan módon kb. végigsírtam (pár nap kivételével), mert ismét elvesztettem valakit, egy olyan embert, aki a legközelebb állt hozzám. Azóta nem tudok sírni, amit nem is bánok, remélem jó sokáig fog sztrájkolni ez a képességem, bár nemsokára újra pszichoterápián lesz jelenésem, szóval ki tudja az mennyire fogja felkavarni az állóvizet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!