12/19 anonim válasza:
Nem. Én azt gondolom hogy mindenki jó valamiben, de vannak helyzetek amikor egészen más világ a két ember.
13/19 anonim válasza:
11-es én sem tudok vezetni. 12-es vagyok.
14/19 anonim válasza:
Személy szerint átlagosnak gondolom magam, vannak csomóan nálam okosabbak, de butábbak is.
16/19 anonim válasza:
Határozottan intelligensebbnek tartom magam az átlagnál, de azt hozzátenném, hogy valószínűleg más is számomra az átlagember, mint a legtöbb embernek. Nagyon sok a rossz tapasztalatom az emberekkel, idiótábbnál idiótább megnyilvánulások, hőbörgés, ovis magatartás... valahogy engem ez vesz körül.
17/19 anonim válasza:
Én általában butábbnak érzem magam, és szerintem mások is annak gondolnak, mert van egy kis Aspergeres beütésem és jópar pszichés problémám. Pedig "papíron" kifejezetten magas az intelligenciahányadosom (pszichiáter mérte).
18/19 anonim válasza:
Okosabb vagyok az átlagnál, viszont más területeken ennek megfizetem az árát.
19/19 anonim válasza:
Úgy érzem, egy fokkal okosabb vagyok az átlagnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!