1/19 anonim válasza:
Szerintem a szíve mélyén mindenki annak gondolja magát. :)
Egyébként objektíven nézve nem, kb. átlagos észbeli képességeim vannak szerintem.
2/19 anonim válasza:
#1 teljes mértékben egyetértek veled
3/19 anonim válasza:
Ha tanulásról van szó akkor szerintem igen.Középiskolában ha már másodjára olvastam valamit,akkor untam.Egyszer írtam puskát földrajz témazáróra,de mikorra megírtam megtanultam.Ötös lett.Az angol érettségit megírtam 10 perc alatt ötösre.Egyetem is pipa most már.
4/19 anonim válasza:
Okosabbnak is és ostobábbnak is ¯\_(ツ)_/¯
5/19 anonim válasza:
Okosabbnak nem, csak tapasztaltabbnak, a kettő nem ugyanaz.
6/19 anonim válasza:
Mindenki okosabbnak tartja magát a többi embernél. Az is, aki írni-olvasni se tud, ezek azt hangoztatják, hogy nekik a betűvetésre sincs szükségük, mert olyan okosak, hogy látod, anélkül is boldogulnak.
7/19 anonim válasza:
Okosabb vagy, mint egy Ötödikes?
8/19 anonim válasza:
Visszakérdeznék. Mi számít okosnak? Az intelligens, a nagy lexikális tudással rendelkező, vagy a tapasztalt?
Definiálnád, kérlek?
9/19 anonim válasza:
8-as, ennek nincs értelme, mert a kérdező MÁSOKAT kérdez a saját magukról való vélekedésükről. Nem a maga véleményét osztja. Úgyhogy irreleváns ŐT kérdezni erről.
10/19 anonim válasza:
Első megmondta:D
Ez olyan mint a vezetés, mindenki a legjobbnak gondolja magát. Alonso is megmondta:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!