Teljesen illogikusan cselekszenek az emberek, miért?
Nem tűnik fel nekik, hogy nagyobb sebet ejtenek valakin, ha "kedvességből" nem alkotnak kritikát, majd később kiderül, hogy amúgy szar volt?
Miért nem állnak ki a véleményük mellett? Arra hivatkoznak, hogy nem akarnak senkit megsérteni. Mi a szar?
Mindenki mindenkiről mindent jobban tud
Ha komolyan vennék egy dolgot és ezt le is szögezem, akkor nevetnek
Folyamatos önsajnáltatás, majd amikor valaki más beszélne magáról kiparodiszálja, hogy ne sajnáltassa magát
Ezekre a "tulajdonságokra" keresek választ, mert már rohadtul idegesít
Ha közölnék valakivel, hogy "bocsi, de ez szar" (még akkor is, ha kedvesen és korrektül fogalmaznak) akkor fennáll az esélye, hogy a másik megsértődik.
Ami több kellemetlen következménnyel is jár, kezdve az ignorálástól és szúrós pillantásoktól a pletykaterjesztésen át egészen a keresztbetevésig.
Nekem például szociális szorongásom van, ez főleg azt jelenti hogy nagyon túl tudom stresszelni magam azon, hogy vajon mindent jól csinálok-e, mit gondolnak rólam.
Ezért nem biztos, hogy meg merném mondani a hibáját egy olyan embernek, akiben nem bízok meg.
Tudom, nem logikus, de akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!