Mi a véleményed? Jól cselekszem? Vagy mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Mindenkinek köszönök, idős nőknek: Csókolom, férfiaknak: Jó Napot Kivánok, fiatal ismerősöknek: Szia, Sziasztok, meg kérdezem ha pl rokonnal le állok boltnál beszelgetni hogy hogy vagy? Jol vagy e? Munkaban ha valami van segitek a masiknak pl ha nem ert valamit meg mutatom hogy kell,,, de penzt nem adok senkinek,,, ezt rosszul teszem? 21F2021. jan. 11. 23:03
1/4 anonim válasza:
Szerintem jó, hogy ilyen nyitott vagy! Én örülnék neki, ha jól menne a bájcsevegés. Azt, hogy pénzt nem adsz senkinek azt nem egészen értem... Kölcsönre gondolsz vagy hajléktalanokra? Amúgy szerintem attól még nem vagy rossz ember.
2/4 anonim válasza:
Számomra picit zavaros. Tehát baj-e az, ha pénzt nem adsz másoknak?
Nem. Nem baj. Elmondásod szerint kedves vagy mindenkivel, segítesz másoknak. Miért lenne baj, ha úgy gondolod, hogy nem adsz pénzt másoknak?
Mi a kérdésed célja? Tudd, hogy ez téged rossz emberré tesz-e? Nem, nem leszel ettől rossz ember.
3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom valaszaitokat,, igen 2es ez lenne a kerdes mivel nem nagyon penzelek senkit ezzeo rossz ember vagyok e?! De persze ha valaki ker tollem 1000ftal ki segitem,, es nem kerem tolle vissza,,, reformatus hivo vagyok,,
2021. jan. 11. 23:23
4/4 anonim válasza:
Tenyérbemászó figura lehetsz, ne haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!