Helótok. Elore szollok nemtudok magyarul irni Szlovakiabol vagyok. Mit tegyek ha kedvfuggo ember vagyok? Naponta vagy óranként valtozik a kedvem es vele egyutt ugy is cselekszem. Ienkor alkoholhoz nyullok. Lelkibeteg lehetek?
Esküszöm nem értem, mi az a kedvfüggő...
de ha naponta piálsz, akkor alkoholista vagy
Gondolom úgy érti, hogy hangulatfüggő.
Inkább alkoholistának tűnsz, de ez nem zárja ki a lelkibetegséget. Érdemes lenne elmenned egy pszichológushoz.
Érdemes lenne erről legalább egyszer egy szakember véleményét kikérni, elképzelhető, hogy bipoláris zavarban szenvedsz.
De az is lehetséges, hogy túlságosan érzékeny vagy. Nem elég független(autonóm) a személyiséged és nehezen kontrollálod az érzéseid, illetve azt, ahogyan reagálsz rájuk. Engeded magad az érzések és impulzusok által befolyásolni és ez ahogyan változik, annak függvényében változik a kedved, hangulatod is.
Bármi is legyen az ok, a meditáció, befelé figyelés, időnkénti lelassulás sokat segíthet ezek leküzdésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!