Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most tényleg olyan nagy baj...

Most tényleg olyan nagy baj 19 évesen hogy több pénzt akarok úgy hogy teszem is érte?

Figyelt kérdés

Egy ismerősömmel beszéltük messengeren, hogy milyen az új munka - mindketten most váltottunk:

Először engem kérdezett, mondtam hogy jó, nyugodt, tudom csinálni gond nélkül de amint lehet dobbantok jobb helyre. Visszakérdeztem hogy neki mi a helyzet, erre:

Mondta hogy rossz, nem fizet, nem bírja mert fizikai munka, és amúgy is miért nem elég nekem a 230 mit pattogok törődjek bele. Kb a mit képzelek magamról hogy élni merek szintet ütötte meg.

Azelőtt nagyon jól elvoltunk, semmi rossz szó nem volt soha most meg ez. Mi az úristen van?

2020. máj. 8. 15:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szar napja volt, ennyi. Mit akadsz ki rajta? Savanyú, mert neked jobb, mint neki de "neked ez sem elég". Nem jó b.$zogatni ezért valakit, de nem kéne mellre szívnod.
2020. máj. 8. 15:42
 2/9 A kérdező kommentje:

Bocsi ha úgy jön le. Nem lettem miatta idegbajos csak ez a nonszensz wtf érzés van bennem nagyon.

Köszi a valaszod!

2020. máj. 8. 15:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát az ember mindig jobbat remél, főleg haveroktól. Lesz ez még így, meg még ilyenebb. Az ilyen reakció akkor jön elő, amikor valaki kevésbé szerencsésebb helyzetben van nálad, ezt... majd megtanulod lereagálni.
2020. máj. 8. 15:47
 4/9 pyetro ***** válasza:
76%

Én ugyan ebben a cipőben jártam néhány éve, dolgoztam, volt egy fix jövedelmem mellette maszek és családi vállalkozás. Jól ment, stabil munkák, közben vettem egy új autót, lakásfelújítás, kertépítés volt és amit terveztem mindent megvalósítottam közben persze jöttek az irigyek, okoskák akik mindent jobban tudtak.

Én nem azt mondom, hogy nem gondolom át mások ötletelését, de sokszor jobb az ha az ember önmagáért tesz, másoktól segítséget, anyagi támogatást nem fog kapni, ez személyes tapasztalat. Mai világban fizetésből megélni nem igazán lehet legfeljebb túlélni egy fiatalnak, én azt mondom Neked, hogy kell az önállósodás, kell az a plusz, le kell hajolni a pénzért és viszed valamire az életben, ha nem akkor 2-3 gyerek vár rád, röghöz kötés, évtizedekig hitelek és silány hétköznapok majd megbetegszel és meghalsz anélkül, hogy élnél.

Nem érdemes a hülyékre időt szánni, sem gondolatot, menni kell tovább és megvalósítani az álmokat

28/f

2020. máj. 8. 15:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
19 evesen milyen vegzettseged van? Lesz egy plafon, amit alkalmazottkent nem fogsz tudni atlepni alacsony vegzettseggel.
2020. máj. 8. 15:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Vagy szimplán irigykedik, hogy neked vannak ambícióid és lehetőséged lépni
2020. máj. 8. 16:58
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát azért fáj ez tőle, de lehet hogy ez az igazság. Mindegy a szakmám, ebben vezető is lehetek nem csak alkalmazott.
2020. máj. 8. 17:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Irigykedik.
2020. máj. 8. 20:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Úgy néz ki, elválnak az útjaitok. Ez teljesen normális, más gondolkodásúak vagytok, és ezért máshova fogtok jutni az életben.
2020. júl. 5. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!