Sajnos gyorsan zsírossodik a hajam, ha nem mosom 7-8 napig kicsit szagosodik is. A férjem tegnap este rám szólt hogy menjek el megmosni a fejemet mert érzi a savanyú zsír szagot és zavarja őt. Én megmostam de megsértődtem és nem is beszélünk most?
Akinek zsíros a haja, 2 naponta mossa max.
Ha neked zsiros, akkor undorito, hogy ezt 2 hétig húzod.
lepontozások.
látszik, hogy olyan osztja a zsíros hajról az észt, akinek nem az, csak olvasta, hogy ártó a sok mosás, meg ki kell (mintha lehetne) tolni...
Jézusom, mi az, hogy a zsíros hajat elég 7-8 naponta mosni. XD
Igen, ha szeretsz lelapult tocsogó hajjal közösségbe menni, hajrá. Ha meg nem olyan a hajad, akkor a TIÉD A NEM ZSÍROS.
Mert hogy az enyém is az, a negyedik nap max felkötve tudom már csak hordani, úgy néz ki a teteje, és még úgyis ronda. Próbáltam én már kihúzni, még sulis koromban, mikor nyári szünetben nem kellet iskolába járni, hát semmi hatása nem volt, akkor is max 4 nap, amit azóta is tartok, de ehhez kell két féle sampon is.
"Ja és én nem irodai firlefranc munkát végzek és nem esik ki a kezemből a toll 5 órakor! Lehet hogy aki lopja a napot az nem fáradt estére de én igen!"
Kíváncsi lennék, mit szólnál, ha az az irodai tinglitangli, aki a béredet számfejti, tényleg lopná a napot és csúszna a fizud napokat/heteket, mit szólnál XD
Amúgy ha nincs időd ilyenre, vágass rövidebbet, ami gyorsan szárad. Amikor fürdesz, semeddig nem tart egy rövid hajat megmosni. Vagy arra nincs időd csak 9 naponta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!