Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sajnos gyorsan zsírossodik a...

Sajnos gyorsan zsírossodik a hajam, ha nem mosom 7-8 napig kicsit szagosodik is. A férjem tegnap este rám szólt hogy menjek el megmosni a fejemet mert érzi a savanyú zsír szagot és zavarja őt. Én megmostam de megsértődtem és nem is beszélünk most?

Figyelt kérdés
Sokat dolgozom sajnos nem mindig fér bele hogy hetente megmossam de olyan nincs hogy mondjuk két hétig nem mosom meg. Nagyon fáj hogy így be szólt tudja milyen sokat dolgozom ilyen nehéz a munkám és hogy én sose voltam pláza cica évek óta ilyen vagyok. Nem igénytelen ne csövesnek kell képzelni csak nem az a tipus vagyok aki a tükör előtt billeg.Nem tehetek arról hogy zsíros tipusos a bőröm és hajam! Született adottság másnak meg száraz az se szebb. Nem értem miért kell valakibe így beleállni és direkt megbántani, mert tudta hogy ezzel meg fog bántani!

2021. ápr. 19. 19:27
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
87%

Akinek zsíros a haja, 2 naponta mossa max.

Ha neked zsiros, akkor undorito, hogy ezt 2 hétig húzod.

2021. ápr. 20. 07:59
 32/39 anonim ***** válasza:
47%
A zsíros hajnak pont nem tesz jót a gyakori hajmosás. Én 7-8 naponta mosom, nem vagyok igénytelen tudtommal és párom se szólt még, hogy büdös lenne :D Nem egészséges 2 naponta mosni, az én legjobb tudásom szerint, de azért arra is oda kéne figyelni, hogy ne legyen büdös.
2021. ápr. 20. 10:20
 33/39 anonim ***** válasza:
31%
akkor képzeld el a te állapotoddal. hogy egy hónap a normális, de te hetente mosod, mert már ocsmány, és nem mehetsz úgy társaságba
2021. ápr. 20. 10:44
 34/39 anonim ***** válasza:
83%
inkább a viszketés és a csorgó zsír nem tesz jót
2021. ápr. 20. 10:44
 35/39 anonim ***** válasza:
23%
Nekem száraz a hajam borzalmasan ezért mosom 2naponta,de a zsíros hajat is mosni kell rendszeresen max használj rá háziszappant ,a régi bevált praktikák a mai napig jók :) Ha hajad könnyen zsírosodik, akkor akár naponta is szükséges lehet a hajmosás. Ha sűrű, göndör vagy száraz hajad van, a heti egy alkalom is ideális lehet
2021. ápr. 20. 12:43
 36/39 anonim ***** válasza:
56%

lepontozások.

látszik, hogy olyan osztja a zsíros hajról az észt, akinek nem az, csak olvasta, hogy ártó a sok mosás, meg ki kell (mintha lehetne) tolni...

2021. ápr. 20. 14:35
 37/39 anonim ***** válasza:
58%
Lepontoznak ?:) vicc hogy kiteszel egy kérdést és ha nem tetszik akkor lepontozod ,ha nem bírod a kritikát ne tegyél fel kérdést drága
2021. ápr. 20. 15:20
 38/39 anonim ***** válasza:
76%

Jézusom, mi az, hogy a zsíros hajat elég 7-8 naponta mosni. XD

Igen, ha szeretsz lelapult tocsogó hajjal közösségbe menni, hajrá. Ha meg nem olyan a hajad, akkor a TIÉD A NEM ZSÍROS.

Mert hogy az enyém is az, a negyedik nap max felkötve tudom már csak hordani, úgy néz ki a teteje, és még úgyis ronda. Próbáltam én már kihúzni, még sulis koromban, mikor nyári szünetben nem kellet iskolába járni, hát semmi hatása nem volt, akkor is max 4 nap, amit azóta is tartok, de ehhez kell két féle sampon is.

2021. ápr. 20. 16:10
 39/39 Katona Dius ***** válasza:
84%

"Ja és én nem irodai firlefranc munkát végzek és nem esik ki a kezemből a toll 5 órakor! Lehet hogy aki lopja a napot az nem fáradt estére de én igen!"

Kíváncsi lennék, mit szólnál, ha az az irodai tinglitangli, aki a béredet számfejti, tényleg lopná a napot és csúszna a fizud napokat/heteket, mit szólnál XD

Amúgy ha nincs időd ilyenre, vágass rövidebbet, ami gyorsan szárad. Amikor fürdesz, semeddig nem tart egy rövid hajat megmosni. Vagy arra nincs időd csak 9 naponta?

2021. máj. 6. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!