Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sajnos gyorsan zsírossodik a...

Sajnos gyorsan zsírossodik a hajam, ha nem mosom 7-8 napig kicsit szagosodik is. A férjem tegnap este rám szólt hogy menjek el megmosni a fejemet mert érzi a savanyú zsír szagot és zavarja őt. Én megmostam de megsértődtem és nem is beszélünk most?

Figyelt kérdés
Sokat dolgozom sajnos nem mindig fér bele hogy hetente megmossam de olyan nincs hogy mondjuk két hétig nem mosom meg. Nagyon fáj hogy így be szólt tudja milyen sokat dolgozom ilyen nehéz a munkám és hogy én sose voltam pláza cica évek óta ilyen vagyok. Nem igénytelen ne csövesnek kell képzelni csak nem az a tipus vagyok aki a tükör előtt billeg.Nem tehetek arról hogy zsíros tipusos a bőröm és hajam! Született adottság másnak meg száraz az se szebb. Nem értem miért kell valakibe így beleállni és direkt megbántani, mert tudta hogy ezzel meg fog bántani!

2021. ápr. 19. 19:27
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem nem gáz a 8-9 nap. És egyébként mondanám a többieknek, minél gyakrabban mossátok, annál hamarabb zsírosodik, mert elveszti a haj az öntisztító képességét. Szóval... Túl gyakran sem érdemes megmosni.

A férjedre viszont ne haragudj, kérdező, csak egy megállapítást tett. :) Gondolj bele, az rosszabb lenne, ha nem szól, és nem is törekszik ezt megbeszélni. Figyelni kell az ő igényeire is. Van olyan, hogy a magadon még elviselsz valamit, de a másikat meg zavarja. Biztos vagyok, hogy nem rosszindulatból mondta, csak tényleg zavarta, és figyelmeztetett. Gondolj bele, te is szólnál neki, hogy csináljon valamit, ha rossz lenne a lehelete például. :)

2021. ápr. 19. 21:17
 22/39 anonim ***** válasza:
72%
#21: Ja akkor akinek zsíros a haja, az se mossa gyakran, hanem járjon úgy dolgozni. Ez remek ötlet tènyleg!
2021. ápr. 19. 21:37
 23/39 A kérdező kommentje:

21 : igen ez így van! Csak gyorsabban zsirosodik mert irritálva van!

Ja és én nem irodai firlefranc munkát végzek és nem esik ki a kezemből a toll 5 órakor! Lehet hogy aki lopja a napot az nem fáradt estére de én igen!

2021. ápr. 19. 21:40
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Tehát szerinted az irodai munkások lopják a napot? Érdekes.

Egyébként ilyenért haragudni szégyen. Ahogy az is, hogy büdös a fejed, ami akár betegségre is utalhat. Nekem egy hajmosás szárítással együtt kb egy óra, megértem, ha neked nincs kedved ehhez. De mindennek van határa. Az igénytelenségnek is. Én hetente mosok hajat, de nekem iszonyat száraz a hajam. Neked max 5 napig kéne hagynod, de jólvan, akkor rothadjon a fejed. Ha neked így jó.

2021. ápr. 19. 21:47
 25/39 anonim ***** válasza:
95%
#16 tudom, ha az a célod, hogy jól is nézz ki, akkor ha olyan a hajtípusod, nyilván, ezt nem vonom kétségbe. De most nem arról van szó, hogy lelapul/nem lapul le, hanem hogy büdös e. És szerintem inkább legyen lelapult, de tiszta, mint zsírtól összeállt és savanyú szagú.
2021. ápr. 19. 22:17
 26/39 anonim ***** válasza:
76%
És nyilván van ember, akinek elég a heti egy, ő szerencsés. Ha nem néz ki ápolatlanul, akkor minek is mosná gyakrabban? De a kérdezőre a párja szólt rá hogy büdös a haja. Szerintem nagyon más kategória, itt senkinek nem azzal volt problémája, hogy milyen gyakran a naptárhoz viszonyítva, hanem hogy a haja állapotához képest milyen ritkán
2021. ápr. 19. 22:21
 27/39 anonim ***** válasza:
79%
Ha megnézed a válaszokat, a nők többsége 2-5 naponta mos hajat. Az egy hetet nem kellene kivárni, nemcsak a zsír, hanem a rárakódó por, kosz miatt. Ha annyira macerás, válassz egy jól kezelhető, rövidebb frizurát. Én 3-4 naponta mosom, vállig érő. Egyszer, egyszer, amikor fáradt vagy, használj száraz sampont, de 5 napnál tényleg ne húzd tovább, mert a kosz miatt igénytelen. A férjed nem tudom, milyen hangnemben mondta, ha bántóan, azt kikérheted magadnak, de a kritika jogos.
2021. ápr. 19. 22:26
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Amikor heti 6 nap hajnali 4kor indultam dolgozni és este 6-7re értem haza hullafáradtan akkor is volt heti 2x 30 percem hajat mosni. És mellette ott volt a háztartás is. Nem vagyok egy wonderwomen de ennyi igényesség szorult belém.

Érdekes, hogy több csaj ismerősöm is 3 műszak, család mellett még tudják oldani, hogy ápoltak legyenek, hullafáradtan is.

Az, hogy a férjed szóvátette az egy intő jel, mivel a férfiak többsége sokáig csak csendben tűr, aztán kinyitja a száját ha nem tetszik valami. Ha pedig büdösnek tartja a hajad, akkor másban se fog idővel kívánatosnak tartani, a többit inkább nem is mondom....

2021. ápr. 19. 22:56
 29/39 anonim ***** válasza:
59%

Többen próbáltuk a kihúzós módszert, nem jött be, ha ag ember beleszakad is, hagyjuk ezt. Meg emberek koze ugy nem mesz. Ah ember arca is megvaltozik tole, ha el van takaeva a haj, akkor is. Maga az arc.

Ilyen típusú az ember fejbőre, es kesz. El kell fogadni.

Távol keleti orszagokban tenyleg mossak naponta, igy tiszta.

Csak betegen nem mosom meg, nem is megyek sehova

2021. ápr. 19. 23:21
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Az enyémnek már akkor is szaga van, ha nem mosom meg kétnaponta, lol. Bármit megadnék azért, hogy elég legyen 4-5 naponta foglalkoznom ezzel. Te meg már a heti egyet is túl fárasztónak érzed. :D
2021. ápr. 20. 02:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!