Van még hozzám hasonló savanyú/boldogtalan ember (bővebben lent)?
A magányos emberek mind így éreznek. Találd meg magad, az segít. Legtöbbünknek a művészet a kiút, vagy legalább is kapaszkodó. Te is lehetsz vkinek az igazi barát/társ. Ok, kicsit talán handikeppel indulsz, mert nyilvan nehezebb lesz olyan embert találni, akinek az alacsony, lányos srácok a zsánere, minthogyha olyan vkit kellene találni, akinek a magas férfias pasik jönnek be... Ha van mögötted stabil anyagi háttér, az lendíthet a dolgon. Ha nincs, akkor mindenek előtt azon igyekezz változtatni, mert ha pénzed van, akkor akár egyedül is nagyon jól érezheted magad (tapasztalatból mondom).
Én a 20-as éveimben rohadtul éreztem magam, naponta adok hálát amiért már vége : )
Végezetül egy vers a rossz napokra, amolyan menedék féle. Nyugi nem én írtam lol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!