Sajnos gyorsan zsírossodik a hajam, ha nem mosom 7-8 napig kicsit szagosodik is. A férjem tegnap este rám szólt hogy menjek el megmosni a fejemet mert érzi a savanyú zsír szagot és zavarja őt. Én megmostam de megsértődtem és nem is beszélünk most?
Az nagyon durva hogy 7-8 napig nem mosod meg, és még te vagy kiakadva ha a férjed már undorodik tőled 😯
Én kétnaponta mosom ha emberek közé kell mennem, ha meg nem kell, csak elvagyok itthon, akkor sem hagyom három napnál tovább zsírosodni.
Ja, és nem vagyok plázacica, sminket sem hordok, műszempillám meg műmellem sincs, csak fontos a higiénia.
Jesszus. Én 3-4 naponta mosom a hajam. Tovább nem is bírnám.
Igénytelenség amit írsz. Ha meg a párommal találkozok, alap hogy hajat mosok, szőrtelenítek. Nagyon undorító vagy, ne haragudj.
Én heti egyszer mosok hajat,ha a legutolsó mosáskor balzsamot használok,akkor 5naponta.
Büdös nem szokott lenni,nagyon zsíros sem,mett vaddisznó sörtés hajkefével átszoktam fésülni.
"a munkából fáradtan a fenének van kedve még egy órán át csutakolni!"
Tíz perc, amibe benne van a balzsam is, pedig fenék alá érő hajam van. :) De gondolom akkor te nem is főzöl vagy épp takarítasz, mosol soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!