Az ilyen típusú nőknek az a foglalkozásuk, hogy magukkal foglalkoznak?
Mindenféle rosszindulat nélkül, tök komolyan elgondolkodtam a kérdésen...Olyan, mintha az lenne élete munkája, hogy valahogy kinéz. Főállás, életcél, tartalom, motiváció, teljesítmény, minden akörül forog
Én nem azt kérdeztem. Engem amúgy abszolút nem érdekel, hogy mennyit keres, nem a pénzen volt a hangsúly, nem is azt kérdeztem.
Mint hivatás, életcél, a létezés oka, micsoda? Tehát neki az a hivatása, hogy professzionális nő és létezik? Ezen gondolkodom
13: Azért ilyen hülyeségeket nem kéne mondani. Igen, képzeld, sokan élnek abból, hogy utaznak és posztolnak róla, tehát ez egy létező jelenség.
Kettő, a fenti csaj egy közszereplő, vagy legalábbis olyasféle, azért lehet róla tudni hogy nincs hivatása. Különféle realitykben szerepelt, és igen, általában az a szerepe, hogy ő egy nő, és ennyi.
Szépen szólva szerintem ez a nő modell, a külsejéból él.
De ha nem romantikusan nézem, hanem reálisan, biztos, hogy egy kurvát látunk a fotón.
Ki ez a nő egyébként, nem ismerem, ahogy nézem, nem
kevés követőszámmal rendelkezik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!