Mi a véleményetek a privátban trágárkodókról?
Én miattuk itt már minden privát üzenetet olvasás nélkül törlök.
Amit meg korábban megnyitottam, és ronda szöveg, azt kifotózva küldtem a moderátornak e-mailben.
Szerintem az ilyenek igencsak sajnálatra méltó lények, a moderátorok letiltják öket, ha jelented.
Emiatt nem nézni meg a privát üzeneteket szerintem nem jó ötlet, a többség nem ilyeneket ír. Legalább is nálam legalább 10-15 normális üzenetre jut egy-egy problémás.
Nekem nem jött még ilyen üzenet. Max perverzek találnak meg, akikkel érdekes módon néha egész jól elbeszélgetünk :D Amelyik kutya ugat, az nem harap. Törékeny emberi lények vagyunk mind, aki durva, az sem feltétlenül mindig olyan, talán csak beütött a krach és ezért áll le másokat pocskondiázni. Ilyenkor segíthet, ha különösen kedves és megértő vagy velük, egyből elcsodálkoznak, és visszavesznek a stílusból.
Üdv,
Egy ügyfélszolgálati ügyintéző :D
#5: Én is csináltam ilyet korábban, de az én kommentem lett törölve, mert nem szabad kiírni névvel az üzenetet.
#6: Hú le a kalappal. Én nem bírnám. Normálisan beszélek és viselkedek személyesen is mindenkivel. Neten is. Nem szoktam kötekedni se.
Ja a perverzek sem jobbak priviben.
Hogy az a jó k.... ja várj, ez nem privát...
Amúgy nemtudom, még egy ilyen üzit se kaptam (na majd most) :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!