Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A magyar fiatalok többségére...

A magyar fiatalok többségére tényleg elmondható az, hogy nem tudnak gondolkodni?

Figyelt kérdés

Végső soron ugyanis ők azok, akik összehoznak 3-400 000-es felirakozót, követőt, meg milliós nézettséget a senkiházi influencereknek. Belőlük élnek.

Tehát nem egy hangos kisebbségről van szó, hanem alsó hangon is több százezer/millió emberről, akik eszik a szemét "tartalmat".

2021. ápr. 12. 10:25
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

40:

Annyi változott, hogy gyorsabban és több embert lehet elérni.

2021. ápr. 12. 20:53
 42/45 anonim ***** válasza:
Pont David Atenborough? Aki tolja a nagy rizsát, hogy legyen vegán a világ, közben meg ő maga sem az? Nem sokkal hitelesebb ő sem.
2021. ápr. 12. 22:33
 43/45 anonim ***** válasza:
54%

30-as vagyok, aki "bókolt" neked...

Már ne is haragudj, nem olvastam végig az 5 oldalt, de amit csinálsz az szánalmas...

Egyértelműen nincs életed, itt vitázol orrba szájba ahelyett hogy felállnál a gép elől...

2021. ápr. 12. 23:26
 44/45 A kérdező kommentje:

Hosszú idő óta vitáztam itt az oldalon, de eredetileg nem is vitának szántam ezt a kérdést. Ott tévedtem viszont, hogy belementem a vitába, és reagáltam a személyeskedésre. Van életem, de nem fogom bizonygatni.

Viszont szerintem kibeszéltük ezt a témát, ezért lehet ejteni az egészet. Annyi kiegészítést szánok csak, hogy vannak, hogy az influencerek fertőjében azért akad egy pár, aki normális, például Viszok Fruzsiba nem igazán tudok belekötni (igaz, annyira nem ismerem a munkásságát sem). De ő ritka kivétel(nek tűnik), és ez a topik sem róla szólt, hanem azokról a senkiháziakról, akik szeméttel etetik az embereket.

Ennyi az egész. Ha valakit viszont megsértettem a meggyőződésébe, akkor attól elnézést kérek.

Ez

2021. ápr. 12. 23:50
 45/45 A kérdező kommentje:

A helyesírási hibákért is elnézést pl. Az "ez" sem kellett volna a végére. :D

OFF

2021. ápr. 12. 23:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!