Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A magyar fiatalok többségére...

A magyar fiatalok többségére tényleg elmondható az, hogy nem tudnak gondolkodni?

Figyelt kérdés

Végső soron ugyanis ők azok, akik összehoznak 3-400 000-es felirakozót, követőt, meg milliós nézettséget a senkiházi influencereknek. Belőlük élnek.

Tehát nem egy hangos kisebbségről van szó, hanem alsó hangon is több százezer/millió emberről, akik eszik a szemét "tartalmat".

2021. ápr. 12. 10:25
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
83%

"A sportolók nem a nézettségből, hanem a teljesítményből élnek"

Ha senki nem nézné az adott sportot, nem lenne miből megélniük.

"Nagy a különbség egy jó sportoló és egy influencer között. Nagyon nagy."

Lehet, de itt a sportolókat és influenszereket néző emberek értelmi képességeiről volt szó, amik között semmi nem utal rá, hogy lenne bármi alá-fölé rendeltség.

2021. ápr. 12. 11:25
 22/45 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nem tudom, miért menő hülyének nézni a fiatalokat, de szerintem ez nem újkeltű dolog. 20 éve ránk is ezt mondták, meg előtte anyáinkra is, hogy hülyék csak azért, mert felnőttek számára nem feltétlen értelmes dolgot szerettek vagy felnőttek számára nem értelmesen viselkedtek.

Nem tudom, egy sportoló mitől különb, mint egy influenszer, azok is a reklámokból meg szponzorokból élnek nagyrészt :D

2021. ápr. 12. 11:33
 23/45 anonim ***** válasza:
100%

12-es vagyok.

Még így sem állja meg a helyét az érved. Technikailag kiragadtad az első bekezdésemet, ami így önmagában tényleg nem feltétlen állja meg a helyét az alapkérdésre. Viszont a hozzászólásom többi részében kitértem olyanokra, hogy az, hogy ha valaki néz valakit, az nem feltétlen a példaképe, említettem azt, amikor valaki nem videósspecifikusan, hanem témaspecifikusan fogyaszt tartalmat, említettem a befogadóképességet is mint tényezőt.

Tehát ha azt nézzük az érved azért nem állja meg a helyét, mert influenszer nem egyenlő példaképpel az esetek nagyrészében.

2021. ápr. 12. 11:36
 24/45 A kérdező kommentje:

"Ha senki nem nézné az adott sportot, nem lenne miből megélniük."

Nem igazán értem, mit akarsz ezzel mondani. Mint említettem, a sportlók népszerűsége a teljesítménytől függ. Az influencereknek nem kell semmit teljesíteni. Ha szemetet raknak az emberek elé, és ők maguk is hulladék emberek, de van nézettség, akkor az adott márka szponzorálja, és A YouTube is fizet neki.

Tehát a spórolók magasan az influencerek felett állnak, mert ha nem teljesítenek jól, és erkölcsileg is nullák, a népszerűségük csökken. Az például nem tenne jót Cristiano Ronaldo hírnevének, ha kicsapongó ember lenne. Egy influencer azonban minél szemetebb ember, annál népszerűbb.

2021. ápr. 12. 12:31
 25/45 anonim ***** válasza:
100%

24:

Nem, a sportolók népszerűsége nem pusztán a teljesítménytől függ. Ott kezdődik, hogy már eleve más a különböző sportok marketingje, népszerűsége. Aztán a konkrét sportoló személyisége is nagyban szerepet játszik, hogy mennyire alakít ki rajongó tábort, mennyire tud összeszedni szponzorokat. Egyébként jópár olyan sportoló van, aki egyben botrányhős is, és ne gondold, hogy azzal ne keresne pénzt.

Rajongói szempontból meg ahogy mások is írták, nincs lényegi különbség, hogy sportolóért, influencerért, politikusért vagy zenészért rajongsz. Nem ez határozza meg, hogy mennyire vagy képes gondolkodni.

2021. ápr. 12. 12:44
 26/45 anonim ***** válasza:
80%

"Az influencereknek nem kell semmit teljesíteni"

Dehogynem. Aki jól csinálja amit csinál, vagy akinek jobb a marketingje, az fog több nézőt vonzani, és így jobban megélni. Pont mint a sportolóknál.

2021. ápr. 12. 12:54
 27/45 A kérdező kommentje:

Nem értek veled egyet, de ezen felesleges oldalakat vitázni.

"Egyébként jópár olyan sportoló van, aki egyben botrányhős is"

Kire gondolsz, például Szepesi Nikolettre? Ő saját maga tárta fel a könyvében a titkait, és azért letett egy Európa-bajnoki bronzérmet az asztalra.

[link]

Ő legalább bizonyított.

De van olyan influencer, akinek még érettségije sincs...

2021. ápr. 12. 13:04
 28/45 anonim ***** válasza:
86%

A legnagyobb hulyeseg a “bezzeg az en idomben” felkialtassal lenezni a fiatalabbakat. (Vagy ugyanugy forditva, az idoseket.)

Foleg idehaza, amikor az idosebb es fiatalabb korosztaly jelentos resze ugyanugy felanalfabeta, azaz hiaba tud irni/olvasni, nem fogja fel az osszefuggeseket. Nincs ebben generacios kulonbseg, fiatalok es idosek kozott is ugyanugy van (es kb ugyanolyan aranyban) buta ember.

A fiatalok influenszereket neznek az interneten, az idosebbek M1-et, Baratok koztot meg Esmeraldat a TV-ben...

2021. ápr. 12. 13:25
 29/45 anonim ***** válasza:
Többnyire máshol is így van, mindenhol a birkák vannak a legtöbben
2021. ápr. 12. 17:53
 30/45 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező te akkora egy sík élettelen lehetsz hogy már én sajnállak eskü
2021. ápr. 12. 18:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!