Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szívesen lennél dollármilliárd...

Szívesen lennél dollármilliárdos? Mire költenéd a pénzed?

Figyelt kérdés
Én szerintem nem igazán tudnám mire költeni a sok pénzt. Kis házban élek, de nem szeretnék nagyobbat. Tartozásom sincs. Háziállatokból egy kutyám, egy hörcsögöm, két nyulam és egy akváriumom van, több háziállat nem is férne bele az időmbe. Annyit keresek, hogy amire szükségem van, tehát ruhák, étel, háztartási kellékek, stb. jó minőségben megtudjam venni. Ha időm engedni utazni is szoktam, általában évente néhányszor. Vállalkozásból egy is éppen elég időmet viszi el, nem szeretnék többet. Alkalmazottakat nem szeretnék, zavarna a társaságuk. Szóval leginkább vennék néhány sport kocsit, alaposan felújítanám a házat és a műhelyet, elmennék néhány plázába, megvennék mindent amit tetszik, félretenném mondjuk a 10-20%-át, a maradék felét szétosztanám a rokonok között, a másik felét pedig eladományoznám.
2021. ápr. 11. 13:34
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
9: Kétlem, hogy egymilliárd dollárt el tudsz csak úgy herdálni. Az kb. 300 milliárd forint. Ha csak 1% is a hozama havonta, az 3 milliárd. 100 millió forint naponta.
2021. ápr. 11. 14:08
 12/20 A kérdező kommentje:
Egyébként lottó nyertesekről hallani, hogy így elköltik a pénzüket mindenfélére, de azért egy lottó nyereménynél jóval kisebb összegekről beszélünk. Most megnéztem, hogy a 6-os lottón most 200 millió forint a nyeremény.
2021. ápr. 11. 14:13
 13/20 anonim ***** válasza:
Megváltoztatnám mások életét is vele. Az örömükön élnék mikor már mindenem megvan.
2021. ápr. 11. 14:34
 14/20 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Igen, elnézést, valamiért a válaszomban végig milliókra gondoltam, nem milliárdokra.
2021. ápr. 11. 14:34
 15/20 anonim ***** válasza:

6. és 8. vagyok

jaaa... dollárMILLIÁRD... azt hittem millió

az úgy már más

akkor másképp fektetném be és stbstb, emellett a többi kb áll, csak kicsit többet szórnék belőle

2021. ápr. 11. 15:20
 16/20 anonim ***** válasza:

Én annyit csinálnék miután megtudom és megszámolom a pénzt, hogy hazamennék, betakaróznék és csak aludnék-aludnék 1 hétig amíg ki nem megy belőlem minden stressz ami az utóbbi 1 pokoli évben ért.

A következő héten felkelnék, megkeresném az ország legjobb családjogi ügyvédeit, akik a bírókat is bensőségesen ismerik és a segítségükkel visszaszerezném a gyerekemet az exnejemtől.

2021. ápr. 11. 16:13
 17/20 anonim ***** válasza:

Befektetnék belőle egy komoly passzív jövedelemre.

Valószínűleg felépítenék belőle néhány vállalkozást is (passzióból), vásárolnék néhány dolgot magamnak és a családomnak, és egész biztosan létrehoznék egy-két alapítványt is, amelyek olyan célokért küzdenek globális szinten, amiket fontosnak tartok.

2021. ápr. 11. 18:36
 18/20 anonim ***** válasza:

Dollármilliomos? Pontosabban mennyi? 1millió? 10? 100? Nem mindegy.

Nekem amúgy elég lenne 1millió vagyis 300m forint.

Nekem kb. 150-200 elmenne házépítésre és lakásvásárlásra,autókra,ruhákra,

órákra,utazásra,szórakozásra és adakozásra pl. beteg gyerekeknek,árvaházak,állatmenhely.

A maradék 100-150milliónak a felét befektetném olyan dolgokba amiből gyorsan van profit. A másik fele menne a bankba vagy otthon :D

2021. ápr. 11. 21:59
 19/20 anonim ***** válasza:

Én is először dollármilliomost olvastam :D

Szóval dollármilliárdos... ugyanaz amit most írtam csak "mégkomolyabb" szinten.

Akkor már jöhetne a magángép,helikopter,yacht stb...

2021. ápr. 11. 22:02
 20/20 anonim ***** válasza:

Inkább euromilliárdos.

Ja meg adományozás helyett valami olyat,ami tényleg segít. Elvégre ha adsz,azt arra költik amire akarják. Vagy megveszed te neki az ennit,vagy ő elkölti cigire,piára. Jó most itt nem erre gondoltam,de a lényeget érted. Te vagy józaneszű,mert te tudod,hogy mégis mi a jó neki,és majd ő beletanul,de ha annyira adni akarsz,és okosabb vagy,akkor te azt adod neki,ami neki nyilván kell.

2021. ápr. 11. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!