Szívesen lennél dollármilliárdos? Mire költenéd a pénzed?
6. és 8. vagyok
jaaa... dollárMILLIÁRD... azt hittem millió
az úgy már más
akkor másképp fektetném be és stbstb, emellett a többi kb áll, csak kicsit többet szórnék belőle
Én annyit csinálnék miután megtudom és megszámolom a pénzt, hogy hazamennék, betakaróznék és csak aludnék-aludnék 1 hétig amíg ki nem megy belőlem minden stressz ami az utóbbi 1 pokoli évben ért.
A következő héten felkelnék, megkeresném az ország legjobb családjogi ügyvédeit, akik a bírókat is bensőségesen ismerik és a segítségükkel visszaszerezném a gyerekemet az exnejemtől.
Befektetnék belőle egy komoly passzív jövedelemre.
Valószínűleg felépítenék belőle néhány vállalkozást is (passzióból), vásárolnék néhány dolgot magamnak és a családomnak, és egész biztosan létrehoznék egy-két alapítványt is, amelyek olyan célokért küzdenek globális szinten, amiket fontosnak tartok.
Dollármilliomos? Pontosabban mennyi? 1millió? 10? 100? Nem mindegy.
Nekem amúgy elég lenne 1millió vagyis 300m forint.
Nekem kb. 150-200 elmenne házépítésre és lakásvásárlásra,autókra,ruhákra,
órákra,utazásra,szórakozásra és adakozásra pl. beteg gyerekeknek,árvaházak,állatmenhely.
A maradék 100-150milliónak a felét befektetném olyan dolgokba amiből gyorsan van profit. A másik fele menne a bankba vagy otthon :D
Én is először dollármilliomost olvastam :D
Szóval dollármilliárdos... ugyanaz amit most írtam csak "mégkomolyabb" szinten.
Akkor már jöhetne a magángép,helikopter,yacht stb...
Inkább euromilliárdos.
Ja meg adományozás helyett valami olyat,ami tényleg segít. Elvégre ha adsz,azt arra költik amire akarják. Vagy megveszed te neki az ennit,vagy ő elkölti cigire,piára. Jó most itt nem erre gondoltam,de a lényeget érted. Te vagy józaneszű,mert te tudod,hogy mégis mi a jó neki,és majd ő beletanul,de ha annyira adni akarsz,és okosabb vagy,akkor te azt adod neki,ami neki nyilván kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!