Szívesen lennél dollármilliárdos? Mire költenéd a pénzed?
Örülnék a lehetőséget és tudnám mire költeni:
- megvenném az álomházunkat és még pár nyaralót (jelenleg a barátommal egy kis stúdiólakásban lakunk)
- befektetnék a hobbijainkba
- utaznánk (így is sokat utazunk, mert aki elég eszes, az olcsón megoldja, de azért nem bánnám, ha nagyobb keretünk lenne rá)
- támogatnám azokat szervezeteket, amiknek egyetértek a munkásságával
- kisegíteném a rászoruló rokonaimat és barátaimat
- valamennyit félretennék
Én csak egy két szobás házat vennék a mostani 1 szobás helyett.
Vennék egy megbízható autót, ami tetszik, de nem luxusgépet.
A régi, jelenlegi autómat persze megtartanám, mert szeretem :)
Ha rokonoknak kell valami, akkor megveszem nekik. Egyik rokon gyerekkori álma egy lovasiskolát nyitni beteg gyerekek számára. Ilyenekre bármennyit rááldoznék én is.
A maradék pénzt befektetném olyan bizniszbe, ami jövedelmez (sok-sok ingatlan veszek és kiadom őket, vagy belefogok abba a vállalkozásba, amit régen elterveztem, csak sok pénz kéne hozzá.)
Ha még marad pénzem, a maradék egyesületeknek és segélyszervezeteknek meg.
Ha bejön a befektetős ötlet, akkor nem is kell félreraknom a dollármilliárdokból, mert megindul a pénz-folyam. :)
Nem egy kezelhetetlen összeg.
Vennék belőle egy 4-5 szobás házat, vagy lakást, egy szolidabbb nyaralót/telket és egy egy középkategóriás autót. Máris elment a hatoda.
Lehet ingatlant nem is most vennék, hanem mikor majd lentebb lesznek az árak, addig egy kisebb bérlése (?). Vagy vennék most és rendesen megcsinálnám/felújítanám most olcsóbban, mint pár év múlva.
Marad durván 250 milla. 50-ből elmennék megcsinálni a PPL-t és továbbiakat és vennék egy használt kisrepülőt.
Marad 200.
3-4 bankba/alapba/egyébbe befektetném/eltenném a javát.
És néhány vállalkozást elkezdenék okosan építeni, nem egyből öntve bele a zsozsót, hanem értelmesen, hogy önnfenntartóvá és profitábilissé és önmagától is fejlődőképessé váljon. Van sok ötletem.
Én biztos az a tipik önző lennék.
Előszöris egy részét befektetném mondjuk ingatlanokba.
Biztos vennék magamnak egy szép meleg helyen egy házat meg egy hajót. Magamra és a családomra biztos nem sajnálnám a pénzt, bárkit bármikor szívesen látnék, de az én pénzemet senki kezébe nem adnám. Random idegeneken sem segítenék anyagilag, hisz nekem sincs segítségem jelenleg. De igazából, kitudja? Számomra a szóban forgó összeg felfoghatatlan, így fogalmam sincs milyen érzés lehet ennyit birtokolni.
Amire még szívesen költenék én is az az utazás, amennyit csak lehet😌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!