Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez a pali, hogy tudott a...

Ez a pali, hogy tudott a 0-ról dollármilliárdos lenni az USA-ban, ha még az angolt sem beszélte?

Figyelt kérdés

[link]

Én mindig fenntartásokkal kezelem ezeket a nagy sikertörténeteket, mert tuti nem ilyen egyszerű az egész. Eleve kezdeném ott, hogy a szülei, hogy tudtak lazán kimenni az USA-ba, mikor a mai napig baromi nehéz, eleve vízum kell, letelepedéshez meg zöldkártya? Ezek meg csak simán kiutaztak, na persze. Ráadásul angolul sem tud a gyerek, persze, hogy töretlenül felfelé ível a karrierje... -_-

2020. jan. 26. 10:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Tisztességesen sehogy.
2020. jan. 26. 11:01
 2/17 anonim ***** válasza:
21%

Régebben könnyebben ment.

Nekem van ismerősöm aki '56-ban diszidált (tudom korábban volt). Konkréten nulla pénzzel ment ki. Csinált mindenfélét, aztán meg tudta venni az első kamionját. Céget épített belőle. Szóval nem lehetetlen, csak ambíció kérdése

2020. jan. 26. 11:05
 3/17 anonim ***** válasza:
34%
A magadfajta irigykedő lehuzó tipusnak annyit szoktam javasolni h bár a te agyad kidobja a sztorit mert nem képes ekkorát gondolni, teljes realitásvesztés van, szimplán annyit kell kérdezni h mit csinál és azt hogyan. Jo? Te senki nem vagy h kétségbe vond az életét, a karrierjét, bárminek a valóságalapját. Azért mert te képtelen vagy ilyen életet létrehozni mert alkotás helyett csak fröcsögsz, ez senkit sem érdekel.
2020. jan. 26. 11:11
 4/17 anonim ***** válasza:
55%
Sok információt nem tudunk róla. Az ingatlan üzlethez sok pénz kell, amit az usa-ban sem lehet napi becsületes munkából előállítani, ahogy ez az ember tette. Eleve elég fiatal még. A hozzá hasonló korú vagy idősebb európai bevándorlók még az átlag amerikai életszínvonalát is nehezen érik el évtizedek alatt. A hasonló bevándorlók vesznek hitelre mindent, házat, autót, ha kicsit jobban megy nekik, készpénzük alig van, mert mindent befizetnek törlesztőbe, adóba, minden másra. Esetleg belefognak egy saját vállalkozásba, olyan szokásosakba, mint festő, hidegburkoló, parkettapolírozó, kamionozó, de azzal is csak úgy elvannak az addigi színvonalon. Ez az ember ehhez képest nagyon feltört, ami több, mint különös. Ha tényleg a nulláról indult.Ha igaz a sztori, mert lehet, hogy nem az.
2020. jan. 26. 11:31
 5/17 anonim ***** válasza:
6%
Ki tart vissza attól, hogy nyelvet tanulj és piacképes diplomát szerezz?
2020. jan. 26. 11:32
 6/17 anonim ***** válasza:
Azért azt tegyük hozzá, hogy ez nyilván nem egyik napról a másikra megy. Neki csak 34 év kellett hozzá, hogy idáig eljusson.
2020. jan. 26. 11:40
 7/17 A kérdező kommentje:

"Ki tart vissza attól, hogy nyelvet tanulj és piacképes diplomát szerezz?"

Pl. a képességeim. 6 év alatt szereztem egy alsó-közép kategóriájú BSc-t meg 16 év alatt csak egy nyögvenyelős B2 angolig tudtam eljutni dacára, hogy fél tucat magántanárt és nyelviskolát megjártam.

2020. jan. 26. 12:18
 8/17 anonim ***** válasza:
65%

Akkor vállalkozz, olyan területen amihez van affinitásod.

Más kérdés szerintem, hogy angolt megtanulni csak kitartás és lelkiismeretes tanulás kérdése, még gyenge képességekkel is.

2020. jan. 26. 12:29
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
#3-as gondolom valami Szabó Péter rajongó lehet, akinek úgy látszik, hogy a napi ego simogatása már megvolt.
2020. jan. 26. 13:17
 10/17 A kérdező kommentje:
#9: Akkor nem tudom mit ronthattam el, hogy előbb lett diplomám, mint vállalható nyelvtudásom. Pedig baromi sok energiát mozgattam meg érte.
2020. jan. 26. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!