Ez a pali, hogy tudott a 0-ról dollármilliárdos lenni az USA-ban, ha még az angolt sem beszélte?
Figyelt kérdés
Én mindig fenntartásokkal kezelem ezeket a nagy sikertörténeteket, mert tuti nem ilyen egyszerű az egész. Eleve kezdeném ott, hogy a szülei, hogy tudtak lazán kimenni az USA-ba, mikor a mai napig baromi nehéz, eleve vízum kell, letelepedéshez meg zöldkártya? Ezek meg csak simán kiutaztak, na persze. Ráadásul angolul sem tud a gyerek, persze, hogy töretlenül felfelé ível a karrierje... -_-
2020. jan. 26. 10:50
11/17 anonim válasza:
$oros György is előbb rendelkezett több pénzzel, mint angol nyelvtudással.
12/17 anonim válasza:
3-as Amerikába még egy magyarnak is nehéz vizumot kapni egy iráninak meg pláne. Innentől kezdve meg, lehet sejteni mennyire tisztességesen kereste a pénzét. Az araboknál nem tudható soha, hogy ki terrorista. Én is étkeztem már együtt terorristával úgy, hogy nem is tudtam az évfolyamtársaimmal együtt a szintén nem tudó tanárommal aki a tanulmányi sétát szervezett egy muszlim imaházba hogy megmutassa nekünk a muszlim vallas kovetok életét. Őszintén! Ijesztő volt! Ahogy nyomultak a vacsora közbe a koránnal. Kb. 10-ik nemre mikor látták hogy nem tudnak meggyőzni hiába próbálkoznak manipulatívan értették meg hogy nem de kedvesen viselkedtek de érezhető volt a mesterkélt viselkedés a háttérben amitől az embernek kb. Ez fogalmazódott meg a fejében, hogy: Én nem várom meg megyek! Menekülhetnékem volt, de akkor még nem tudtam miért. Azért ránk sóztak egy német nyelvű koránt amitől a hideg is kirázott, de nem tartottam meg. Kb. X évvel később mesélte az egyik évfolyamtársam mikor találkoztam vele, hogy a pasi akivel egyutt étkeztunk terrorista volt és Angliába egy terrortámadását hiusították meg az angol rendőrök szerencsére.
13/17 anonim válasza:
Olvasd el Onassis életét a neten...
14/17 anonim válasza:
Hozta mindenki a tipik hozzáállást, igen, nektek ez biztosan soha nem sikerülhet, mind ügyesen megmagyaráztátok és megvan az önigazolásotok is. Ezért tartotok ott ahol. Taps. Ja nem, inkább némi szánalom ami ezért jár.
15/17 anonim válasza:
Engem szoktak érdekelni az ilyen sztorik, de csak azért, hogy tanuljak valamit. Aki itt vergődik olyan szöveggel, hogy “tessék utána csinálni, irigy senkik”, arra kíváncsi lennék, hogy mit ért már el, ( gyanítom egy frusztrált, vagyontalan senki ).
16/17 anonim válasza:
Egyébként, a fickó egy műgazdag instasztár :)
17/17 anonim válasza:
Azt irjak hogy nem tudott angolul de mivel 14 evesen koltozott ki ezert nem volt nehez megtanulnia, gondolom jart iskolaba.
Tobbfele modon kijuthattak a szulei, lehet egyikuknak el kint testvere aki szponzoralta oket vagy vizumot kaptak.
Ilyen vagyont eleg nehez osszeszedni de lehet hogy a szulei gazdagok es sok penzzel tamogattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!