Másnál is fennáll ez a dolog?
25N N vagyok.
Lehet furán fogok fogalmazni és nehezen érthető lesz.
Van egy legjobb barátnőm,
10 éve, igazából a középiskolás osztálytársam is egyben, fél évente 1x elkezdtünk nosztalgiázni a suliról, tanárokról, többiekről,ki milyen volt ki milyen lett azóta.
És azt vettem észre magamon,hogy szinte semmire nem emlékszem,az utolsó évet leszámít.
Mindig megkérdezem a barátnőm,baszki te olyan részletekbe tudsz mesélni mintha még mindig iskolába járnánk.
A nosztalgiázás döbbentett rá,hogy nem csak az iskolás éveim úgy kb ami 2019 előtt történt már nem emlékszek rá,hogy akkor mit csináltam,hol voltam,se a középiskolára,se egy nyárra,mintha lyukas lenne az agyam,én most valami betegségben szenvedek?,hogy ennyire vakfoltokban tudok visszagondolni a múltra és az se biztos,hogy pontosak azok a vakfoltok.
Őszintén óvodából 5 dolog rémlik.
Általánosból 8 év alatt 15 mondatott tudnék elmondani róla.
Középiskolából 4 év alatt szinte alig tudnék bármit is elmondani, de olyan részletességgel mint a barátnőm,hogy 10-ben tavasszal a xy elment fodrászhoz dauert kért.
xy órán hintázott a székkel hátra eset, eltört a csatt a hajában és még fingott is egy olyat ami büdös áporodott tojás szagú volt.
Ofőnő kiránduláson sört ivott...stb...
Én miért nem emlékszek dolgokra ?
Semmi trauma nem volt az életében.
Nem én voltam a lúzer a suliban,de nem is voltam menő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!