Miért éri az embert sokkal több rossz dolog, mint amit megérdemel ? Hol van ebben a logika ?
Figyelt kérdés
Kiváltképp a jó embereket, jószívűek, mégis egy csomó rossz dolog éri őket, bántások, megalázások, traumák, kihasználják őket stb... Teljesen logikátlan az egész.
Vagy rossz embereket sodor az útjába az élet, pedig ő nem ezt érdemli. Miféle igazság ez ?
2021. márc. 27. 13:03
1/29 anonim válasza:
A probléma ott van, hogy kijelented, az élet logikus és igazságos, pedig sosem volt az. Nem is lesz.
2/29 anonim válasza:
"mint amit megérdemel" - Ki és mi alapján határozná meg, hogy ki mit érdemel? Nem létezik általános igazság, ami alapján eldönthető lenne, hogy kinek miből mennyi jár. Az élet igazságtalan.
3/29 anonim válasza:
Mindjárt jön a szokásos duma, hogy a proli becsületesen dolgozik, mégis 150 nettót keres a szalag mellett. :D De imádom ezeket.
4/29 anonim válasza:
Szerintem inkább kihívásokat hoz az élet amit megkell oldani , végig kell vinni. Nem lehet semmit se feladni. Pont azért születtünk meg hogy ezen a világon leéljük életünket.
5/29 anonim válasza:
Isten idővel megsegít! Csak kérned kell! Ne aggódj! 😊
6/29 anonim válasza:
Ki dönti el, hogy ki mennyi rosszat érdemel? Te?
7/29 A kérdező kommentje:
6: Az emberek nem érdemelnek rosszat
2021. márc. 27. 17:42
8/29 anonim válasza:
6
Jó és rossz között nincs különbség.
9/29 anonim válasza:
#7: Az első aki eszembe jutott: Kaleta Gábor? Ő mit érdemel?
#8: Hogyne lenne
10/29 anonim válasza:
9
Ha én elveszem a pénzed, az nekem jó, de nekem rossz. Bár létezik jó és rossz, ezek relatív fogalmak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!