Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok azokról az...

Mit gondoltok azokról az emberekről, akik nem tudnak köszönni, illetve elköszönni?

Figyelt kérdés
Legyen szó virtuális világban való kommunikációról, vagy a való életben történő beszélgetésről. Illetlennek, neveletlennek gondoljátok őket, vagy nem zavar ez titeket?
2021. ápr. 10. 11:31
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
78%

Tehát, ha valakivel nem tartod a kapcsolatot, az ismeretlen...

Ez baromság.

Akit egyszer megismertem az sosem lessz ismeretlen, lehet pár év után pár részletben újra meg kell ismernem, de idegen nem lessz.

2021. ápr. 10. 15:17
 32/36 anonim ***** válasza:

Élőben szoktam köszönni, és el is köszönni. Például, ha be- vagy kimegyek a boltból, akkor is, de errefelé eléggé ritkának tűnik ez a dolog, nekem a saját "verzióm" a normális.

Viszont netes írogatásnál csak köszönni szoktam, elköszönni már nem. Így itt mástól sem zavar, ha ő sem teszi meg. Az viszont kicsit igen, ha mindenféle "szia" nélkül ír.

Élőben tud zavarni, de úgysem tudok ellene tenni bármit is. Jártam már úgy is, hogy nem vettem észre valakit, de éreztem, hogy bámulnak. Odafordultam, bámult tovább és kiderült, hogy egy ismerősöm volt, csak nem bírt ő köszönni először..

2021. ápr. 10. 15:47
 33/36 anonim ***** válasza:
Minimum ennyi azért kellene, ha mégsem akar beszélni.
2021. ápr. 10. 19:14
 34/36 anonim ***** válasza:

31:

Tehát ha megszakad a barátságod még 3. Osztályban az akkori legjobb barátoddal, mert megváltozik a gondolkodásmódotok és már nincsenek közös témák, valamint más osztálytársaival lesznek barátok és eltelik mondjuk 10 év, ami alatt az előzményekből nem meglepő módon egyszer sem beszéltetek, akkor az nem válik idegenné? Ez idő alatt konkrétan felnőtt lett a kisgyerekből, a legtöbb akkori gondolata csak a korából fakadó tudatlanság/éretlenség következménye, ma már teljesen máshogy látja a világot. És miért kéne újból megismernem? Mi a dolog apropója? Mert ha valamikor okunk lett volna erre, akkor az addig volt, amíg osztálytársak voltunk és napi szinten beszélhettünk volna egymással. És erre most legyünk barátok, mikor 10 év elteltével meglátom az utcán?

Másik példa a szakítás. Szakít veled a barátnőd, mert nem érzi már azt, amit. Az egész életéből mindenhonnan letilt, hiszen ezek után nem akar már veled foglalkozni, nem akarja hogy írj neki stb. Nem válik idegenné? Nem az a feladatod, hogy elfelejtsd, hogy eltemesd magadban az egész kapcsolatot vele együtt? Hogy ne ő legyen még mindig a nagy szerelem, hanem csak egy a sok közül, aki más semmit sem jelent? Ellenkező esetben csak szenvedni fogsz. De letiltás sem kell ehhez egyébként, ha egyszer szakítotok, onnantól vége úgyis az egésznek, nem ő lesz a legjobb barátod.

Ezek példák arra, hogy hogyan lesz idegen valakiből, akit egykor ismertél.

2021. ápr. 11. 01:32
 35/36 anonim ***** válasza:
Okleveles farönkök.
2021. ápr. 12. 13:04
 36/36 anonim ***** válasza:
Nalam Messengeren van így, nem kepesek visszaköszönni
2021. ápr. 14. 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!