Hogy lehet átállítani a bioritmusunkat?
Figyelt kérdés
Éjjeli bagoly típus vagyok, mint a legtöbb ember.
De (szintén ahogyan sokan mások) szenvedek emiatt. Gondolom nem kell részletezni a reggeli használhatatlanságot, kialvatlanságot, stb.
Hogy lehet ezt megváltoztatni, és mondjuk 10-11 között elaludni, hogy 6-7 fele kipihenten tudjak kelni? Van ennek valami módja, trükkje? Akinek sikerült (mert mondjuk munka miatt muszáj volt), hogyan tudta elérni?
20N
2021. ápr. 6. 07:41
11/12 anonim válasza:
10. Vagyok
Ui.:
Ezt elfelejtettem :D
A kortizol szintet a fentieket leszámítva még étkezéssel is szabályozni lehet. Figyelj a túlzott szén-hidrát (rossz glikémiás indexű) / telített zsírsav/ gyorskaja fogyasztásra. Elalvás előtt 2-3 órával ne étkezz csak fehérje/ vitamin orientáltan.
12/12 anonim válasza:
Nem Miquel, továbbra is csak simpként vagy nyerő. Megvizsgálták és de, van, aki így születik és van, aki tiniként válik szinte teljesen bagollyá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!