Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyek a pesszimista illetve...

Melyek a pesszimista illetve optimista MBTI típusok?

Figyelt kérdés
Illetve mely funkciók a felelősek ezekért és miért? Van köze az introvertáltsághoz illetve extrovertáltsághoz, hogy előbbiek pesszimistábbak, utóbbiak optimistábbak? Negatív és pozitív életszemlélet is érdekelne

2021. ápr. 3. 10:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Intj vagyok, pesszimista.
2021. ápr. 10. 07:51
 12/22 anonim ***** válasza:
Az én típusaim (vegyesen szoktak kijönni ugyanazok) erősen pesszimistává sorolnak engem, holott nem érzem magamat annak egyáltalán. (Régebben az voltam, ez tény.)
2021. máj. 6. 08:04
 13/22 A kérdező kommentje:
Melyek azok a típusok?
2021. máj. 6. 09:33
 14/22 anonim ***** válasza:
Látom, nem akarod elengedni, hogy ezt nem lehet ráhúzni az MBTI-re... Ennyi erővel tenyérjóslásból vagy lábméretből is vonhatnál le következtetéseket a kérdésben.
2021. máj. 7. 02:00
 15/22 A kérdező kommentje:
Hát nem is fogom elengedni xddd
2021. máj. 7. 08:05
 16/22 anonim ***** válasza:

FOGD MÁR FEL, HOGY ÉRTELMETLEN EZ AZ EGÉSZ ERŐLKÖDÉS! A TESZT NEM ERRE VALÓ!

Meg akarod állapítani a kinti hőmérsékletet azzal, hogy lehúzol a vécén egy gumikacsát. Körülbelül ennyi értelme van ennek a gondolatmenetnek. Vérlázító, hogy a szűk agyúságoddal rontod az egész elmélet megítélését.

NEM FOGOD AZT A VÁLASZT KAPNI, AMIT AKARSZ, MERT ERRE A KÉRDÉSRE AZ EGYETLEN ÉRTELMES VÁLASZ, HOGY NEM MBTI-FÜGGŐ VALAKINEK A VILÁGFELFOGÁSA, NEM TÍPUSTÓL, NEM A KOGNITÍV FUNKCIÓKTÓL FÜGG, HANEM AZ EGYÉN PSZICHÉJÉTŐL ÉS AZ ÉLETE SORÁN ŐT ÉRT HATÁSOKTÓL, MINDEN ESETBEN EGYEDI. HA OLYAN HÜLYE VAGY, HOGY EZT NEM ÉRTED MEG, SAJNÁLLAK.

2021. máj. 10. 00:44
 17/22 anonim ***** válasza:
A vérlázító azért túlzás, de tényleg nincs sok értelme ezen lamentálni.
2021. máj. 10. 00:48
 18/22 A kérdező kommentje:
Pedig van hidd el. Erősen Mbti függő
2021. máj. 10. 08:38
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha ilyen biztos vagy benne, hogy típusfüggő, akkor miért tetted fel a kérdést egyáltalán? Azt hinné az ember, hogy megvan a magad elképzelése arról, hogy melyik típushoz milyen szemlélet tartozik, különben nem állítanád ilyen erős meggyőződéssel, hogy összefügg a kettő.
2021. máj. 10. 10:32
 20/22 A kérdező kommentje:
csak azért írtam mert olyan vicces hogy itt idegeskedtél rajta xdd
2021. máj. 10. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!