Melyek a pesszimista illetve optimista MBTI típusok?
Figyelt kérdés
Illetve mely funkciók a felelősek ezekért és miért? Van köze az introvertáltsághoz illetve extrovertáltsághoz, hogy előbbiek pesszimistábbak, utóbbiak optimistábbak? Negatív és pozitív életszemlélet is érdekelne2021. ápr. 3. 10:40
12/22 anonim válasza:
Az én típusaim (vegyesen szoktak kijönni ugyanazok) erősen pesszimistává sorolnak engem, holott nem érzem magamat annak egyáltalán. (Régebben az voltam, ez tény.)
13/22 A kérdező kommentje:
Melyek azok a típusok?
2021. máj. 6. 09:33
14/22 anonim válasza:
Látom, nem akarod elengedni, hogy ezt nem lehet ráhúzni az MBTI-re... Ennyi erővel tenyérjóslásból vagy lábméretből is vonhatnál le következtetéseket a kérdésben.
15/22 A kérdező kommentje:
Hát nem is fogom elengedni xddd
2021. máj. 7. 08:05
16/22 anonim válasza:
FOGD MÁR FEL, HOGY ÉRTELMETLEN EZ AZ EGÉSZ ERŐLKÖDÉS! A TESZT NEM ERRE VALÓ!
Meg akarod állapítani a kinti hőmérsékletet azzal, hogy lehúzol a vécén egy gumikacsát. Körülbelül ennyi értelme van ennek a gondolatmenetnek. Vérlázító, hogy a szűk agyúságoddal rontod az egész elmélet megítélését.
NEM FOGOD AZT A VÁLASZT KAPNI, AMIT AKARSZ, MERT ERRE A KÉRDÉSRE AZ EGYETLEN ÉRTELMES VÁLASZ, HOGY NEM MBTI-FÜGGŐ VALAKINEK A VILÁGFELFOGÁSA, NEM TÍPUSTÓL, NEM A KOGNITÍV FUNKCIÓKTÓL FÜGG, HANEM AZ EGYÉN PSZICHÉJÉTŐL ÉS AZ ÉLETE SORÁN ŐT ÉRT HATÁSOKTÓL, MINDEN ESETBEN EGYEDI. HA OLYAN HÜLYE VAGY, HOGY EZT NEM ÉRTED MEG, SAJNÁLLAK.
17/22 anonim válasza:
A vérlázító azért túlzás, de tényleg nincs sok értelme ezen lamentálni.
18/22 A kérdező kommentje:
Pedig van hidd el. Erősen Mbti függő
2021. máj. 10. 08:38
19/22 anonim válasza:
Ha ilyen biztos vagy benne, hogy típusfüggő, akkor miért tetted fel a kérdést egyáltalán? Azt hinné az ember, hogy megvan a magad elképzelése arról, hogy melyik típushoz milyen szemlélet tartozik, különben nem állítanád ilyen erős meggyőződéssel, hogy összefügg a kettő.
20/22 A kérdező kommentje:
csak azért írtam mert olyan vicces hogy itt idegeskedtél rajta xdd
2021. máj. 10. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!