Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is úgy véli, hogy a...

Más is úgy véli, hogy a koronavírus valamire tanítani akar bennünket?

Figyelt kérdés

Az előbb olvastam egy cikket. Eltűnődtem rajta. Ti is úgy gondoljátok, hogy a jelenlegi helyzet azt üzeni, hogy vegyen vissza az emberiség az önzésből, mert nem egészséges a fogyasztói társadalom által diktált életmód? Arra gondolok, hogy minél több dolgot akartunk birtokolni, gürcöltünk, és úgy véltük, hogy bármi lecserélhető, nem fáradozunk a javítással, legyen szó párkapcsolatról vagy éppen elektronikai eszközről. És persze arra, hogy az online tér kiegészíti a társas érintkezést, de nem válthatja fel teljesen azt.

A cikk: [link]

2021. ápr. 2. 17:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%
Engem csak annyira tanított meg, hogy nem a tárgyak meg az otthon ülés jelenti a boldogságot...
2021. ápr. 2. 19:03
 12/17 A kérdező kommentje:
Az tuti!
2021. ápr. 2. 19:12
 13/17 anonim ***** válasza:
95%
Persze, hogy tanít!
2021. ápr. 2. 21:16
 14/17 anonim ***** válasza:
49%
Hidd el: a magyart semmire sem tanítja, minden más népet igen.
2021. ápr. 2. 21:41
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azt gondolom, hogy ebben a helyzetben a normálisabb emberek elgondolkodnak, nemzettől függetlenül.

2021. ápr. 2. 23:58
 16/17 anonim ***** válasza:

Más nép se sokkal okosabb, és nem is csinálják sokkal okosabban. Páran igen, sokan nem.

Max a médiánk kicsit debilebb, mint máshol, de hát ez van, ez már jó ideje igy megy.

2021. ápr. 5. 16:54
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2021. ápr. 5. 18:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!