Mennyire tudod elfogadni mások rossz tulajdonságát?
Ki nem állhatom, ha valaki a nyakamon lóg, vagy aki nem veszi észre magát hogy szimplán zavarja a másikat a magatartásával. Az ilyen embereket alapból igyekszem elkerülni, szimplán bunkók/buták.
Én személyiségileg csendes típus vagyok, szeretek egyedül lenni és az egyedüllétet hasznosan eltölteni. Sokkal kényelmesebben tudom beosztani az időmet.
Nekem a legrosszabb tulajdonságom a halogatás, a másik pedig hogy sokszor nem tudok NEM-et mondani, a személyiségemmel szerintem nincs gond, néha nagyobb ígéretet teszek mint amit megtudok valósítani, ugyanakkor törekszem arra hogy be is tartsam.
Amúgy meg nem vagyok haragtartó típus, türelmes vagyok, már idejét sem tudom mikor haragudtam bárkire. (22/F)
Attól függ mennyire van hatással az életemre a másik személy.
Próbálok türelmes lenni,de ha valaki hülyének néz,azt nem szeretem.
Többnyire elébe megyek egy konfliktus helyzetnek, ezért a "próbáljuk megbeszélni" híve vagyok.
Inkább megoldani próbálom,nem elmérgesíteni a helyzetet.
Tudok bocsánatot kérni és nem vagyok haragtartó.
Szerintem ez egy fontos dolog,ha az ember nem akar előbb utóbb rosszban lenni mindenkivel.
Azért mert valakinek van rossz tulajdonsága még sok jó is lehet.
Nem kell szeretni mindenkit, elég ha a jót is megpróbálod észrevenni a rossz mellett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!