Aki nem akar covid oltást, leírná az okát?
Visszataszító, ez az ellenvéleményt nem tűrő vég nélküli, erőszakos tukmálása a vakcináknak ami a közmédiákból ömlik.
-------------------
"Egyetlen esélyünk van a túlélésre, az időseknek különösképpen, ez pedig az oltás."
/O.V./
(Anyád lyukas közepe.)
#15: Én is gondoltam erre és nagyon tartok a hosszútávú mellékhatásoktól. Mivel senki nem tud erről. Hiszen még azt sem tudják, hogy meddig véd vagy majd hányszor kell ismételni. Ráadásul nekem az is fura,hogy eddig a kismamák és azok akik csak tervezik (!) a gyereket, nem adathatták be. Most meg hirtelen igen.
Volt a közvetlen környezetemben covidos akivel egy légtérben voltam rendszeresen. Akkor sem kaptam el. Ha meg elkapom viselem a következményét. Bár amilyen sunyik, majd kötelezővé teszik.
15
Már elkezdték oltani a várandós nőket is....
Igen, számomra ez is visszás. Alapvetően sem tartom szükségesnek, hogy beoltassam magamat.
Várandósság előtt állni és várandósság alatt lenni két teljesen más állapot. Lehet olyan módon ártana, ami csak a terhesség legelején lenne tényező, utána már nem, nem tudom, nem tudja senki, de nem kockáztatnék.
Egy másik kérdésnél nagyjából leírtam, bemásolom:
Az oka nagyon egyszerű: a 24 éves, teljesen egészséges (a világon minden betegségtől mentes) szervezetem nem szorul mesterséges "védelemre".
Nem vagyok oltás ellenes, de mivel 2x túléltem komoly probléma nélkül a COVID-ot, úgy érzem SZÁMOMRA nincs rá szükség.
Mást meg akkor is tudnék fertőzni, ha oltva lennék, szóval senkire nem jelentek nagyobb veszélyt mint az oltottak.
19:
Nem igaz. Ha be vagy oltva, akkor biztosan nem termelodik annyi virus a szervezetedben, hogy fertozni tudjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!