Van itt olyan, aki a Corvinus GTK-ra jár és leírná nekem a tapasztalatait? Akár általánosan, akár egy bizonyos szakról.
Figyelt kérdés
Ha valaki esetleg lenne olyan kedves és részletesebben is leírná a tudnivalókat,nyugodtan írjon privátot :)Előre is köszönöm a segítséget!#egyetem #felsőoktatás #Corvinus #alapképzés #nemzetközi gazdálkodás #kereskedelem és marketing #turizmus-vendéglátás
2017. márc. 19. 19:32
2/6 A kérdező kommentje:
Milyen órák vannak, melyikek a húzósabb tantárgyak, milyen középiskolai dolgokat kell nagyon tudni, hány órátok van egy héten, inkabb elméleti vagy gyakorlati az oktatás, stb...
2017. márc. 19. 20:39
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Én tavaly felvett Corvinusosként inkább azt tanácsolnám, hogy óvakodj tőle, mert borzasztó, nagyon inkorrekt dolgok vannak, nem tanítanak rendesen (tárgyanként egy-két tanár kivételével, de úgysem sok esélye van, hogy hozzájuk kerülsz), nemzetközi gazdálkodás szakon kereshetsz magadnak szakdogához mentort, mert kedves Kacsirek úr mással van elfoglalva, a vizsgákat is úgy rakják össze, hogy egybe essenek, és nem segítőkész a legtöbb tanár. Az meg, hogy esetleg még mellette nyelvet tanulj effektíven, nem reális, mert másból túl sok elvárás van. És amúgy rohadtul mindegy hány ponttal kerülsz be, ha bent vagy, bent vagy. Egyik csaj volt nálunk gólyatáborban ilyen buzgómócsing, és mikor ittunk, elkezdte, hogy ő 4 kib*szott 92 ponttal jött ide, tudni akarja nekünk mennyi, kinél jobb, hát ennyit nekem így a társaságról. Egyébként meg mindenkit a szakmaiság érdekel, meg nagyon versengő, tavalyi vizsgámon az egyik srác puskázott egy másik meg beköpte, mert nem fair, hogy ő készült, és más meg puskával szerzi meg a jegyet, hát könyörgöm, hol vagyunk?
5/6 anonim válasza:
#4-es ez azért eléggé elszomorító! Én is a tanulós fajta vagyok, sőt rosszul is szokott esni, amikor más "puskával" ír jobbat, de soha nem köpném be. Maga ugye a "csibészbecsület". Meg ki tudja, hogy a jövőben kire leszünk rászorulva.
Én a "beköpött srác" helyében, biztos megvártam volna a vizsgák után. :)))
6/6 anonim válasza:
#4-es azért eléggé túloz.. én is tavaly nyertem felvételt a Corvinusra és egyáltalán nem tapasztaltam még olyanokat, mint amiket ő leírt. Persze, mindenhol vannak se.ggfejek, és tény, hogy eléggé versengőek Corvinuson az emberek, mondjuk szerintem ez inkább pozitívum. Legalább nem yolo emberekkel vagy körülvéve. Ettől függetlenül az emberek többsége normális, sőt, mondom én még nem találkoztam eddig olyanokkal mint akikről #4-es írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!