Aki nem akar covid oltást, leírná az okát?
nekem ne adjanak be semmi ilyet, sokan átestek rajta mégis enyhe lefutású volt
plusz ez elvileg nem véd minden ellen ugyanúgy elkapom és a hatóideje is félév
kihagyom, ha elkapom elkapom, ha nem, akkor meg jól jártam
Anyám ápoló nő és elég sok mindent lát (ő már be van oltva), de azt mondja hogy inkább ne oltassuk be magunkat,mert sok olyan beteg van aki az oltás után került be, súlyos állapotban, ja és pont most halt meg ma egy ápolónő a covid osztályra került,pedig az oltást is megkapta 2 szer is.
Szóval innentől kezdve nem igazán gondolkodok a dologban,eddig nem volt bajom remélem ezután sem lesz.
Egyrészt, mert nagyon hamar lettek "kifejlesztve" ezek az oltások, hosszútávú esetleges(!) mellékhatásaik jelenleg nem ismertek, és én nem szeretnék kísérleti nyúl lenni.
Továbbá, ahogy előttem is írták, nem véd mindenfajta mutáns ellen, sőt, némelyik a szervezet alapjáraton meglévő ellenállóképességét is taccsravágja. Így aligha igaz, hogy megvéd a vírustól, és így nem sok hasznát látom. Sőt, szerintem többet árt, mint használ.
Egy következő okom pedig az, hogy szerintem nem lesz vakcina-útlevél alapján való megkülönböztetés. (Vagyis elkeserítőnek tartanám, ha lenne.) Így ha valaki utazni szeretne, valószínűleg elég lesz a tesztelés.
Ez az én véleményem.
Ez a legjobb, elég hamar lett kifejlesztve.
Mintha értenének hozzá és meg tudnák ítélni mennyi a reális idő. xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!