Mit gondoltok az alábbi emberi (női?) tulajdonságról?
48F vagyok. Az életemben már legalább két nőnél tapasztaltam az alábbi furcsa(?) jelenséget.
A szitu röviden felvázolva:
Látszólag minden ok, normálisan beszélgetünk, egyenrangú felekként vagyunk benne egy társalgásban, mígnem egy teljesen váratlan pillanatban felborul ez a fajta egyensúly és a nő nekemtámad, egy számomra bántó vagy sértő kijelentésével, monológjával, stb.
Durván, agresszíven és teljesen váratlanul (ezen a váratlanságon van a legfőbb hangsúly ezekben a szitukban), holott ennek előzőleg semmiféle jelét sem mutatta irányomba.
Szerintetek egy társas viszonyban bekövetkező ilyen jellegű hangulati "Pálfordulás" az mennyire tekinthető tipikusan női vonásnak?
Mit gondoltok, ez a furcsa tulajdonság, nagy általánosságban is jellemző a nőkre, vagy csak nekem van ilyen pechem egyesekkel?
Kommunikációról beszélsz, de eszed ágában se volt akkor ezek szerint megkérdezni az adott hölgyektől, hogy miért viselkedik így, mi volt az, ami kiválthatta ezt a stílust náluk. Miért tőlünk kérdezed ezt meg? Az adott személyektől kellett volna megtudakolnod, hogy mi történt.
Biztos csinálhattál valamit, ami nekik nem tetszett, amiről nem szóltak neked, ez egy rossz dolog, mert titkolták, és így robbant a bomba ebben a formában.
Mondanál példákat?
Egyébként, a nőkre elég jellemző, hogy nem közlik egyből közvetlenül a problémát, hanem ülnek rajta, felszívják magukat, aztán egyben kiadják.
Hm. A kérdés stílusából ítélve csak arra tudok gondolni, hogy erősen hímsoviniszta családban nőttetek fel, ahol húgodnak elég sok szarsággal meg kellett küzdenie, többek között a te nőkkel szembeni előítéleteiddel is.
Valószínű a házimunka is rámaradt mindig, tőle volt elvárva.
Ez az évek során felhalmozódott benne és egy számodra apróságnak tűnő megjegyzésen-ami neki valószínűleg nem esett jól- kitört, mint a vulkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!