Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok az alábbi...

Mit gondoltok az alábbi emberi (női?) tulajdonságról?

Figyelt kérdés

48F vagyok. Az életemben már legalább két nőnél tapasztaltam az alábbi furcsa(?) jelenséget.

A szitu röviden felvázolva:

Látszólag minden ok, normálisan beszélgetünk, egyenrangú felekként vagyunk benne egy társalgásban, mígnem egy teljesen váratlan pillanatban felborul ez a fajta egyensúly és a nő nekemtámad, egy számomra bántó vagy sértő kijelentésével, monológjával, stb.

Durván, agresszíven és teljesen váratlanul (ezen a váratlanságon van a legfőbb hangsúly ezekben a szitukban), holott ennek előzőleg semmiféle jelét sem mutatta irányomba.

Szerintetek egy társas viszonyban bekövetkező ilyen jellegű hangulati "Pálfordulás" az mennyire tekinthető tipikusan női vonásnak?

Mit gondoltok, ez a furcsa tulajdonság, nagy általánosságban is jellemző a nőkre, vagy csak nekem van ilyen pechem egyesekkel?

2021. márc. 29. 20:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Kommunikációról beszélsz, de eszed ágában se volt akkor ezek szerint megkérdezni az adott hölgyektől, hogy miért viselkedik így, mi volt az, ami kiválthatta ezt a stílust náluk. Miért tőlünk kérdezed ezt meg? Az adott személyektől kellett volna megtudakolnod, hogy mi történt.

Biztos csinálhattál valamit, ami nekik nem tetszett, amiről nem szóltak neked, ez egy rossz dolog, mert titkolták, és így robbant a bomba ebben a formában.

2021. márc. 29. 20:49
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Mondanál példákat?

Egyébként, a nőkre elég jellemző, hogy nem közlik egyből közvetlenül a problémát, hanem ülnek rajta, felszívják magukat, aztán egyben kiadják.

2021. márc. 29. 20:52
 3/17 A kérdező kommentje:
Az ilyen teljesen váratlan szitukban én mindig lefagytam, tehát köpni-nyelni sem tudtam, nem hogy egyből felvegyem velük a kesztyűt.
2021. márc. 29. 21:06
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Az nem példa, hogy újra általánosságban leírod a jelenséget... :D
2021. márc. 29. 21:09
 5/17 A kérdező kommentje:
Kirándulni voltunk. Jó időnk volt, jól éreztük magunkat mindannyian (5fő). A 2 gyerekünk önfeledten játszadozott egy teljesen ismeretlen játszótéren, én meg a húgom a gyerekeink felügyelete mellett kötetlenül beszélgettünk és egyszercsak bumm. Arra már sajnos nem emlékszem, hogy konkrétan miről társalogtunk, de ez szerintem nem is lényeges a jelenség megfejtését illetően.
2021. márc. 29. 21:31
 6/17 anonim ***** válasza:

Hm. A kérdés stílusából ítélve csak arra tudok gondolni, hogy erősen hímsoviniszta családban nőttetek fel, ahol húgodnak elég sok szarsággal meg kellett küzdenie, többek között a te nőkkel szembeni előítéleteiddel is.

Valószínű a házimunka is rámaradt mindig, tőle volt elvárva.

Ez az évek során felhalmozódott benne és egy számodra apróságnak tűnő megjegyzésen-ami neki valószínűleg nem esett jól- kitört, mint a vulkán.

2021. márc. 29. 23:21
 7/17 anonim ***** válasza:
Biztos feminaci.
2021. márc. 30. 02:20
 8/17 anonim ***** válasza:
Sok hülye nő van,lehet,hogy tesztelnek,lehet,hogy simán pszichésen túlterheltek,vagy ők maguk sem tudják mi bajuk van,talán nem vágta falhoz őket az anyjuk,mikor megszülettek
2021. márc. 30. 19:06
 9/17 anonim ***** válasza:
Még mindig nem értem mi a gond
2021. márc. 30. 21:54
 10/17 anonim ***** válasza:
Valószínűleg tettél egy olyan megjegyzést, ami neked fel sem tűnt, hogy neki ez baj lehet. Ez nem is a te hibád, hiszen nem tudhatod, hogy neki mi esik rosszul a múltja miatt vagy mi nem. Lehet, hogy túl nyers vagy/hímsoviniszta vagy, de ez még gondolat szintjén sem merül fel benned, annyira természetesnek veszed már.
2021. márc. 30. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!