25/F vagyok és 188 cm magas mennyire vagyok magas?
Figyelt kérdés
2021. márc. 25. 09:39
A kérdező szavazást indított:
Egyáltalán nem vagy magas
Egy picivel vagy magasabb az átlagtól
Magas vagy
Elég magas vagy
Nagyon magas vagy
Extrém magas vagy
36 szavazat
2/12 anonim válasza:
Az "egy picivel vagy magasabb az átlagnál" esetén kb. 185 lenne az átlag. De szép is volna. 😃(pedig csak 176 cm vagyok, de így is krvaanyamat ha nem tartom vonzónak a tőlem alacsonyabb férfiakat.)
4/12 anonim válasza:
#3 beugratós kérdés volt , de leleplezted 😆
5/12 anonim válasza:
20 év mulva a férfiak: lányok, a 196 centimmel magasnak számítok?
6/12 anonim válasza:
Bár úgy lenne. Félre is tennék egy szerényebb összeget az állagmegóvásomra, restaurálásomra. Ennyit már féllábon is kihúzok 🤣🤣🤣
7/12 anonim válasza:
Átlag 150 centis, félanalfabéta, duci lány: "180 cEnTi ALaTt esÉLYeD nInCs!4!4!"
8/12 anonim válasza:
Nekem pont jo lennel ha meg idosebb is lennel egy tizessel :D
176 cm/N
9/12 anonim válasza:
Feleslegesen kornyezezetszennyezo modon magas vagy. A tulzott magasagod miatt, tul sok energiat fogyasztasz energiapazarlo vagy. Eleg lett volna 170 centi.
10/12 anonim válasza:
Javaslom tanulmányozásra. :) A a lényeget kiemelem: átlag ffi magasság Mo-on: 176,6 cm, átlag női magasság Mo-on: 162,5 cm. Ezek után morfondírozzunk el azon, hogy ha valaki 12 cm-rel magasabb az átlagnál, akkor az minek számít?
Én a magam 180 cm-jével még találkozni is alig találkoztam ilyen magas férfival. :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!