Az normális, hogy amikor eszek, ki nem állhatom mikor mondják, hogy jó étvágyat? Talán antiszociális volnék?
Figyelt kérdés
#ki nem állhatom
2021. márc. 29. 12:02
32/38 A kérdező kommentje:
Jajj hát ez állati!!!!!!:))))))))))))))))
2021. márc. 29. 15:31
33/38 anonim válasza:
Engem is zavar. Az egyetlen kivétel, ha az mondja, aki készítette/eladta/átadta nekem az ételt. Minden más olyan... nem is tudom.
Képzeljük el, ha MINDEN kajánál így lenne, mondjuk előveszel egy müzlit, vagy elrágcsálsz egy almát, és valaki odaszól, hogy jó étvágyat. Kb. annyit jelent, hogy "látom, hogy eszel, és mondok valamit".
34/38 A kérdező kommentje:
Meg amikor mondja az ominózus kívánságot és közben néz bele a tányéromba egészen mélyen szemrevételezvén az ételemet.
2021. márc. 29. 15:55
35/38 anonim válasza:
Ne, mint az éhenkórász kutyák, akik nem tudnak kotrollt tartani.
Volt egy lány az osztályunkban még középiskolában, aki mindenkihez odament, aki elővett valami kaját. Tök mindegy, hogy nem voltak semmilyen kapcsolatban. Odaállt, kinyitotta a száját, és mondta, hogy "Áááá!". Hogy tegyenek a szájába kaját. Engem meglepett a sok hülye, akik nyomták is a szájába a melegszendvics felét. Komolyan, olyan undorító volt.
36/38 anonim válasza:
Szerintem is felesleges, engem is idegesít és értelmetlennek tartom.
37/38 anonim válasza:
Én is megszüntetném ezeket a képmutató, hazug udvariaskodásokat, senkinek se jó, max annak akihez ezen kívül a kutya se szól.
38/38 anonim válasza:
Engem is idegesít, mint az összes ilyen formaság. Nem szeretek mások előtt enni, de ha már kell, akkor szeretném, ha békén hagynának, nem szólnának közbe. Valahogy én is azt érzem, amit a kérdező, meg hogy "rákényszerítenek", hogy megköszönjem. Ugyanez van a tüsszentésnél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!