Az normális, hogy amikor eszek, ki nem állhatom mikor mondják, hogy jó étvágyat? Talán antiszociális volnék?
Figyelt kérdés
#ki nem állhatom
2021. márc. 29. 12:02
21/38 anonim válasza:
Én azt utálom mikor tüsszentéskor mondják, hogy egészségedre
Én soha nem mondom, hlyeség
22/38 anonim válasza:
Ezzel az erővel a köszönés is felesleges...
23/38 anonim válasza:
Most hogy a kézfogást elfelejthetjük, ez is kimehetne a divatból. Az egészségedrézéssel együtt. Engem az is idegesít amúgy, ha a ruhámat dícsérik meg.
24/38 A kérdező kommentje:
23. wahhahahahahhahaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
2021. márc. 29. 14:48
25/38 anonim válasza:
Sőt, ne is nézzünk egymásra, ne beszélgessünk semmiről, menjünk merev szemmel előre, mint a barmok... :-DDDD
26/38 A kérdező kommentje:
25 az lenne a legjobb wahahhahahaaaaaaaa!!!!!!!!! Na jó nem;)
2021. márc. 29. 14:51
28/38 A kérdező kommentje:
De miért nem?
2021. márc. 29. 15:08
29/38 anonim válasza:
Nem tudom ki a f...sz találta ki, de annyira fölösleges és agyoncsépelt "gesztus", hogy engem is idegesít. Ha valaki egyszer egy évben mondaná, azt még tudnám is értékelni, de annyira idegesít, mikor minden nap ezt hallom. Szerintem neked is ez a bajod, hogy elcsépelt, agyonhasznált kifejezés.
30/38 anonim válasza:
#25 Ennek mi köze ahhoz, amiről itt most szó van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!