Szerettek másokkal rivalizálni?
Figyelt kérdés
Bármiben és bárkivel. Az ilyen játékos versenyzéseket én pl szeretem, de rivalizálni utálok. Ti?2021. márc. 29. 00:33
11/15 anonim válasza:
Azáltal éli meg az önbecsülését, hogy másokat lenyom, azaz felülkerekedik! És ezért hajlandó bármit elkövetni! Egy senkinek érzi magát! Ez a motiváció!
12/15 anonim válasza:
És sz ilyen nem veszi észre, hogy attól, hogy mást lenyom, még nem lesz valaki. Ellenben mindenki megutálja idővel.
13/15 anonim válasza:
12# Feltéve ha nem olyan pszichopata az összes többi.
14/15 anonim válasza:
Olyannyira nem, hogy amint valamiből versenyhelyzet lesz, kb. azonnal elveszítem az érdeklődésem az adott dolog iránt.
15/15 anonim válasza:
Én sosem voltam ez a versengő típus. Gyerekként sem nagyon értettem, hogy pl mire jó ez a "az enyém sokkal szebb/jobb" dolog. A sport verseny is hasonló, bár az valamennyivel másabb, én is megvoltam ezzel.
Persze ha nem volna benne az emberben, akkor mondjuk nem élvezhetnénk a football bajnokságokat sem.
Munkahelyen sem nagyon viselem el. Én örülök, ha mindenki jól elvan a munkahelyen, engem se b@sztassanak, én sem b@sztatok senkit. A versengéssel sem. Ennyi.
Szükséges dolog úgy általánosságban, de én akkor sem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!