Szerettek másokkal rivalizálni?
Nem, de ugy vettem eszre, hogy vannak bizonyos emberek, akik viszont szeretnek velem rivalizalni, konkretan a munkahelyen. Kb majdnem ugyanolyan a teljesitmenyunk, es semmi szukseg nem lenne a versengesre, mert semmilyen elonyhoz nem jut egyikunk sem azzal, hogy “legyozi” a masikat, nem jar erte fizetesemeles, eloleptetes, az egvilagon SEMMI, maximum megdicser a fonok, ha epp jo kedve van, hogy jo voltal ma, ami persze jol esik az embernek, de annyira azert nem motivalo, hogy egesz nap azon torjem magamat, hogy legyozzem xy-t :D Ez a par ember egymassal is rivalizal, nem csak velem, de ez csak a csapatszellemet oli meg kb, ami emiatt nalunk nem is letezik, csak jopofizas megy egymas szemebe, aztan a masik kipofazasa, aki epp nincs jelen, aztan csodalkoznak, amikor a szuneteimet mas kollegakkal toltom, akikkel nem dolgozunk egyutt, de emberileg jobban kedvelem oket sokkal. Utobbiakkal szoktunk pl baratilag versengeni, ha epp nalunk vannak, azok tok jok es sokkal jobb lenne, ha veluk dolgozhatnek egyutt rendszeresen.
En jo vagyok abban amit csinalok, es nem erzem ugy, hogy ezt azzal kene bizonyitanom, hogy tulteljesitek mindenaron mindenkin aki csak el es mozog🤷🏼♀️ (Plane ha, mint emlitettem, semmi nem jar erte. Ha lenne valami tet, akkor valoszinuleg mas lenne a helyzet, de nalunk ilyen nincs.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!